ForumAilem
  SohbetYaz

Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Like Tree1Beğeni
  • 1 Post By aSpeNDos

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 26 - 11 - 2023, 16:06   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Kalkanoğlu Pilavı - Tarifi - Trabzon




Malzemeler
  1. 2 su bardağı Osmancık pirinç
  2. 1 çay bardağı tel şehriye
  3. 300 g kuşbaşı kuzu eti
  4. 5 yemek kaşığı tereyağı
  5. 3 su bardağı kemik suyu
  6. 1 tatlı kaşığı domates salçası

Üzeri için

Değirmen karabiber
Kalkanoğlu Pilavı
Nasıl Yapılır
Pilav tenceresinde tereyağını eritin. Pirinç, tel şehriye ve kuşbaşı kuzu etini ilave edip etlerin rengi dönünceye kadar kavurun. Kemik suyunu ilave edip pirinçler göz göz oluncaya kadar pişirin.
Ocaktan alıp tencerenin üzerini bir havlu ile sarıp 20 dakika dinlendirin. Değirmen karabiber ile süsleyerek servis yapın.
Sena bunu beğendi
  Alıntı ile Cevapla
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık