26 - 11 - 2023, 14:06 | #1 (permalink) |
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
|
Kalkanoğlu Pilavı - Tarifi - Trabzon
Malzemeler
Üzeri için Değirmen karabiber Kalkanoğlu Pilavı Nasıl Yapılır Pilav tenceresinde tereyağını eritin. Pirinç, tel şehriye ve kuşbaşı kuzu etini ilave edip etlerin rengi dönünceye kadar kavurun. Kemik suyunu ilave edip pirinçler göz göz oluncaya kadar pişirin. Ocaktan alıp tencerenin üzerini bir havlu ile sarıp 20 dakika dinlendirin. Değirmen karabiber ile süsleyerek servis yapın. |
|
|
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Trabzon Pidesi - Tarifi - Trabzon | aSpeNDos | Yöresel Yemekler | 0 | 26 - 11 - 2023 13:59 |
Kuymak - Tarifi - Trabzon | aSpeNDos | Yöresel Yemekler | 0 | 26 - 11 - 2023 13:28 |
Bademli Pirinç Pilavı Tarifi | Ezqi | Pilavlar | 0 | 07 - 07 - 2015 17:04 |
Taze Fasulyeli Bulgur Pilavı Tarifi | Ezqi | Pilavlar | 0 | 07 - 07 - 2015 17:03 |
Tereyağlı Sebzeli Bulgur Pilavı Tarifi | Ezqi | Pilavlar | 0 | 07 - 07 - 2015 17:03 |