![]() |
Kalkanoğlu Pilavı - Tarifi - Trabzon [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler
Üzeri için Değirmen karabiber Kalkanoğlu Pilavı Nasıl Yapılır Pilav tenceresinde tereyağını eritin. Pirinç, tel şehriye ve kuşbaşı kuzu etini ilave edip etlerin rengi dönünceye kadar kavurun. Kemik suyunu ilave edip pirinçler göz göz oluncaya kadar pişirin. Ocaktan alıp tencerenin üzerini bir havlu ile sarıp 20 dakika dinlendirin. Değirmen karabiber ile süsleyerek servis yapın. |
Forum Saati: 00:55. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
NETGUC İNTERNET HİZMETLERİ