27 - 06 - 2014, 13:19 | #1 (permalink) |
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
|
Adaçaylı Tavuk
Malzemeler 20 Adet tavuk kanadı 1 Çorba kaşığı adaçayı 1 Çorba kaşığı tereyağı 4 Adet haşlanmış patates Tuz Karabiber Kekik Hazılanış Tavuk kanatlarını tereyağında çevrilerek iyice kızartın. Kıvama gelince tuz, karabiber ve az kekik atıp biraz daha çevirin ve üzerine 1 çorba kaşığı adaçayı ekleyin. 5-10 saniye kadar daha tereyağında çevirin. Sıcak olarak yanında haşlanmış patatesi dilediğiniz gibi servis edebilirsiniz. Afiyet olsun |
|
|
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Barbeku soslu tavuk | Sare | Etli Yemekler | 0 | 12 - 09 - 2015 08:10 |
Tavuk Köfteli Tagliatelle | Ezqi | Pilavlar | 0 | 07 - 07 - 2015 17:06 |
Tavuk Köftesi Tarifi | Alya | Diğer Tarifler | 0 | 14 - 05 - 2015 12:11 |
Tavuk Sarma | aSpeNDos | Diğer Tarifler | 0 | 27 - 06 - 2014 13:18 |