Adaçaylı Tavuk http://kadin.mynet.com/images/articl...-tavuk_450.jpg Malzemeler 20 Adet tavuk kanadı 1 Çorba kaşığı adaçayı 1 Çorba kaşığı tereyağı 4 Adet haşlanmış patates Tuz Karabiber Kekik Hazılanış Tavuk kanatlarını tereyağında çevrilerek iyice kızartın. Kıvama gelince tuz, karabiber ve az kekik atıp biraz daha çevirin ve üzerine 1 çorba kaşığı adaçayı ekleyin. 5-10 saniye kadar daha tereyağında çevirin. Sıcak olarak yanında haşlanmış patatesi dilediğiniz gibi servis edebilirsiniz. Afiyet olsun |
Forum Saati: 03:57. Zaman dilimi GMT +1 olarak ayarlanmıştır. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
TURKNT BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE HİZMETLERİ