Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 - 06 - 2014, 13:19   #1 (permalink)
Çevrimiçi
aSpeNDos Konuyu Baslatan
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Adaçaylı Tavuk




Malzemeler

20 Adet tavuk kanadı
1 Çorba kaşığı adaçayı
1 Çorba kaşığı tereyağı
4 Adet haşlanmış patates
Tuz
Karabiber
Kekik


Hazılanış

Tavuk kanatlarını tereyağında çevrilerek iyice kızartın. Kıvama gelince tuz, karabiber ve az kekik atıp biraz daha çevirin ve üzerine 1 çorba kaşığı adaçayı ekleyin. 5-10 saniye kadar daha tereyağında çevirin. Sıcak olarak yanında haşlanmış patatesi dilediğiniz gibi servis edebilirsiniz.

Afiyet olsun
  Alıntı ile Cevapla