ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi
  SohbetYaz



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 29.Haziran.2014, 16:41   #1 (permalink)
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
You can not vote!
0
You can not vote!

Gül Reçeli



Mutfak : Türk Mutfağı
Pişirme Yöntemi : Tencere Tarifleri
Malzemeler
- 150 Gr Gül Yaprağı
- 1 Adet Limon
- 2 Su bardağı Su
- 5 Su bardağı Toz Şeker
Hazırlanışı
Gül yaprakları iyice yıkanır. Bir kavanoza 1 kat gül yaprağı, 1 kat şeker şeklinde konulur. Şekerin artanı bir kenara koyulur. Kavanozun üstüne bir adet limonun suyu sıkılır. Kapağı sıkıca kapatılır ve bu vaziyette 2 gün bekletilir. 2 gün sonra kavanoz açılır. Gül yaprakları içinden alınır. Tencereye 2 bardak su ve şekerin geri kalanı kaynatılır. Gül yaprakları içine ilave edilir. Koyulaşınca ateşten indirilip soğumaya bırakılır. Soğuduktan sonra kavanozlara alınır.
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İncir Reçeli matEm Reçel Tarifleri 0 29.Haziran.2014 16:51
Ayva Reçeli matEm Reçel Tarifleri 0 29.Haziran.2014 16:46
Karadut Reçeli matEm Reçel Tarifleri 0 29.Haziran.2014 16:43
Şeftali Reçeli matEm Reçel Tarifleri 0 29.Haziran.2014 16:42
Nefis Nar Reçeli matEm Reçel Tarifleri 0 29.Haziran.2014 16:40