ForumAilem
  SohbetYaz
>
+

Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 21-09-25, 11:55   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
3 bin rakımda üretiliyor, 120 gün sonra olgunlaşıyor! 'Türkiye'nin dört bir yanına gönderiyoruz'


Erzincan'da yaşayan Şavak Aşireti mensupları, asırlardır süregelen geleneksel yöntemlerle ürettikleri Erzincan tulum peynirini yaşatmaya devam ediyor. Gün doğmadan başlayan üretim mesaisi, gece yarılarına dek sürüyor. Coğrafi işaretli Erzincan tulum peyniri, 3-4 aylık olgunlaşma sürecinin ardından satışa sunulmaya başlandı.
Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık