![]() |
3 bin rakımda üretiliyor, 120 gün sonra olgunlaşıyor! 'Türkiye'nin dört bir yanına gönderiyoruz' [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Erzincan'da yaşayan Şavak Aşireti mensupları, asırlardır süregelen geleneksel yöntemlerle ürettikleri Erzincan tulum peynirini yaşatmaya devam ediyor. Gün doğmadan başlayan üretim mesaisi, gece yarılarına dek sürüyor. Coğrafi işaretli Erzincan tulum peyniri, 3-4 aylık olgunlaşma sürecinin ardından satışa sunulmaya başlandı. Kaynak ; Milliyet |
| Forum Saati: 01:39. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
NETGUC İNTERNET HİZMETLERİ