ForumAilem
  SohbetYaz
>
+

Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 07 - 06 - 2025, 16:55   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Kadıköy'de sosyal medya fenomenine canlı yayında taciz! Şüphelinin ifadesi ortaya çıktı


Sosyal medyada Mhyochi ismiyle tanınan Güney Koreli Hyojeong Park, 6 Haziran'da Kadıköy'de canlı yayın yaptığı sırada sözlü ve fiziki tacize uğradı. Park'ın canlı yayınında, genç kadının kendisini taciz eden yaşlı adamdan uzaklaştıktan sonra koşarak kaçtığı anlar görüldü.

İlginizi ÇekebilirSosyal medyada paylaşılan görüntüleri ihbar sayan İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, görüntülerdeki kişinin 71 yaşındaki Y.Z.A. olduğunu tespit etti. Ekipler, Y.Z.A.'yı Pendik ilçesindeki Kavaklıpınar Mahallesi'nde yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheli adliyeye sevk edildi.

'CİNSEL SALDIRI TACİZ MAHİYETİNDE DAVRANIŞIM OLMADI'

Şüpheli Y.Z.A. savcılıkta verdiği ifadesinde "Ben müşteki şahsa yönelik kesinlikle cinsel saldırıda bulunmadan. Olay günü şahısla karşılaştığımızda bana iyi bayramlar deyince bende iyi bayramlar dedim ve şahsın elini öptüm. Kırmızı ışıklarda beklediğimiz sırada da şahsım poposunu ellemedim. Ancak kalabalıktan dolayı elim bayan şahsın poposuna değmiş olabilir.



Ayrıca ben şahısla yüz yüze karşılaştığım sırada kendisinin konuştuğu ifadeleri anlamadığımdan sözler kullanıp kullanmadığımı anlamaya çalıştım. Ancak ben müşteki bayan şahsa yönelik cinsel saldırı ve taciz mahiyetinde bir eylemde bulunmadım. Hareket ve sözlerim şayet yanlış anlaşıldıysa kendisinden özür diliyorum. Üzerime atılı suçlamayı kesinlikle kabul etmiyorum. Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmamı, aksi düşünülmesi halinde adli kontrol tedbirlerinin uygulanmasını talep ederim" dedi.



Elektrik akımına kapılan Ferdi Zeyrek'in sağlık durumu nasıl? Açıklama yapıldı

'KASTİ DOKUNMADIM'

Şüpheli hakimlik sorgusunda ise "Kimseye cinsel tacizde bulunmadım. Ben ne dediğini de anlamadım. Ben ona bayramın mübarek olsun dedim. Ben kendisine hiçbir şekilde kasti dokunmadım. Kalabalık olduğu için temas olmuş olabilir. Tutuksuz yargılanmayı talep ediyorum, mahkeme aksi kanaatte ise adli kontrol hükümlerinin uygulanmasını talep ediyorum" dedi.

TUTUKLANDI

Şüpheli Y.Z.A., hakimlik ifadesinin ardından tutuklandı.

Yunanistan'da 5.2 büyüklüğünde deprem! Çanakkale ve Edirne'de de hissedildi
Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık