SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 19-11-25, 14:20   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
SMA'lı Teoman bebek için zaman daralıyor


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Kuşadası ilçesinde yaşayan Yağmur-Enis Talha Çiftçi çiftinin 4 aylık bebekleri Teoman'a, doğduktan 10 gün sonra özel bir hastanede yapılan topuk kanı testinden, SMA Tip 1 teşhisi konuldu.

Çiftçi çifti, yaptıkları araştırmada, SMA Tip 1 hastaları için Dubai'de uygulanan ve yüzde 95 oranında başarıya ulaşan tedavinin olduğunu öğrendi. Aile, bebekleri için 12 Eylül'de Aydın Valiliği'nin verdiği izinle yardım kampanyası başlattı. 1 milyon 817 bin dolar tutan gen tedavisi masraflarını toplama hedefiyle başlatılan kampanyada, şu ana kadar yüzde 40'a ulaşıldı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

'TEOMAN HASTALIKLA SAVAŞIYOR'

Kampanya için yardım çağrısını yineleyen Yağmur Çiftçi, Teoman'ın tedavisi için zamanın giderek daraldığını söyledi. Oğlunun 6 aylık olmadan ilaca ulaşması gerektiğini belirten anne Çiftçi, "Şu anda zamanla yarışıyoruz. Çünkü Teoman'da 6 aydan sonra kas hasarlarının olma ihtimali daha da artacak. Tamamen hareketsiz kalması söz konusu olabilir. Bunun yanında ilk önce yutma ardından da solunum fonksiyonlarını yitirebilir. Bunlar, kalıcı hasarlar olduğu için daha sonra tedavi olsa bile iyileşemeyebilir. Şu an valilik izinli kampanyamızda tedavi için gerekli olan 1 milyon 817 bin doların, 708 bin 630 dolarını toplayabildik. Teoman hastalıkla savaşıyor, biz de tüm Kuşadası ve Türkiye’nin desteğini bekliyoruz" diye konuştu.


Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık