ForumAilem
  SohbetYaz

Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 02 - 08 - 2014, 12:54   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Remulad sosu


MALZEME ; 1 LİTRE

900 gram Mayonez 25 gram Kapari kaba doğranmış

50 gram Kornişan kaba doğranmış 1 Çorba kş dogranmış taze ot buketi

1 Çorba kaşığı ançuez ezmesi



YAPILIŞI ;Mayoneze her biri kabaca doğranmış kapari ve kornişonu,taze otbuketini,ançuez ezmesini katıp,hepsini iyice karıştırın ve servise sunun.

NOT; BU SOS IZGARA BALIKLARLA SERVİS EDİLİR
  Alıntı ile Cevapla
 

Etiketler
remulad, sosu



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık