ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi
  SohbetYaz



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 02.Ağustos.2014   #1 (permalink)
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Remulad sosu


MALZEME ; 1 LİTRE

900 gram Mayonez 25 gram Kapari kaba doğranmış

50 gram Kornişan kaba doğranmış 1 Çorba kş dogranmış taze ot buketi

1 Çorba kaşığı ançuez ezmesi



YAPILIŞI ;Mayoneze her biri kabaca doğranmış kapari ve kornişonu,taze otbuketini,ançuez ezmesini katıp,hepsini iyice karıştırın ve servise sunun.

NOT; BU SOS IZGARA BALIKLARLA SERVİS EDİLİR
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yumurta sosu Sare Soslar 0 02.Ağustos.2014 13:57
şeytan sosu Sare Soslar 0 02.Ağustos.2014 13:50
Soğan sosu Sare Soslar 0 02.Ağustos.2014 13:49
Bolognese Sosu Sare Soslar 0 31.Temmuz.2014 22:29
Avcı Sosu Sare Soslar 0 31.Temmuz.2014 20:36