02.Ağustos.2014 | #1 (permalink) |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
|
Remulad sosu
MALZEME ; 1 LİTRE
900 gram Mayonez 25 gram Kapari kaba doğranmış 50 gram Kornişan kaba doğranmış 1 Çorba kş dogranmış taze ot buketi 1 Çorba kaşığı ançuez ezmesi YAPILIŞI ;Mayoneze her biri kabaca doğranmış kapari ve kornişonu,taze otbuketini,ançuez ezmesini katıp,hepsini iyice karıştırın ve servise sunun. NOT; BU SOS IZGARA BALIKLARLA SERVİS EDİLİR |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yumurta sosu | Sare | Soslar | 0 | 02.Ağustos.2014 13:57 |
şeytan sosu | Sare | Soslar | 0 | 02.Ağustos.2014 13:50 |
Soğan sosu | Sare | Soslar | 0 | 02.Ağustos.2014 13:49 |
Bolognese Sosu | Sare | Soslar | 0 | 31.Temmuz.2014 22:29 |
Avcı Sosu | Sare | Soslar | 0 | 31.Temmuz.2014 20:36 |