ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi
  SohbetYaz



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 02 - 08 - 2014, 10:49   #1 (permalink)
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Soğan sosu


MALZEME ; 1 LİTRE

50 gram Margarin 600 gram Soğan ince dilimlenmiş

200 ml SU 800 ML Beşamel sos

100 ml Çiğ krema 1 Çay kaşığı tuz

1 Çimdik karabiber



YAPILIŞI ;Derin bir tavada margarini ve soğanları ve suyu koyun.Üzerini kapatın ve soğanlar yumuşayıp, su tamamen buharlaşıncaya kadar pişirin.Beşamel sosu ilave edip karıştırın ve bir taşım kaynatın.Ateşten alın.Kremayı ekleyip ,tuz ve biberi ekleyip karıştırın.

NOT ;BU SOS ÇOK KOYU KIVAMDAOLUP,GENELLİKLE FIRINDA KIZARTILMIŞ KOYUN ETLERİNİN YANINDA SERVİS OLUNUR
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yumurta sosu Sare Soslar 0 02 - 08 - 2014 10:57
Remulad sosu Sare Soslar 0 02 - 08 - 2014 10:54
şeytan sosu Sare Soslar 0 02 - 08 - 2014 10:50
Bolognese Sosu Sare Soslar 0 31 - 07 - 2014 19:29
Avcı Sosu Sare Soslar 0 31 - 07 - 2014 17:36