29.Haziran.2014 | #1 (permalink) |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
|
Greyfurt Reçeli
Mutfak : Türk Mutfağı Usta : Eyüp Sevinç Pişirme Yöntemi : Tencere Tarifleri Malzemeler - 1 Adet Greyfurt - 2 Dilim Limon - 3 Adet Portakal - 7 Su bardağı Su - 2.5 ( 5/2 ) Kg Toz Şeker Hazırlanışı Meyvelerin kabukları temizlenir, meyveleri küçük küçük doğranır. Su ilave edilip 24 saat bekletilir. Sonra hafif pişirilip, 24 saat daha bekletilir. Şeker katılıp kaynatılır (çok koyu olması gerekmez, soğuyunca da koyulacaktır). |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Greyfurt Neye iyi gelir? | LaL | Şifalı Bitkiler | 0 | 10.Eylül.2015 02:16 |
İncir Reçeli | matEm | Reçel Tarifleri | 0 | 29.Haziran.2014 19:51 |
Ayva Reçeli | matEm | Reçel Tarifleri | 0 | 29.Haziran.2014 19:46 |
Karadut Reçeli | matEm | Reçel Tarifleri | 0 | 29.Haziran.2014 19:43 |
Gül Reçeli | matEm | Reçel Tarifleri | 0 | 29.Haziran.2014 19:41 |