Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 - 06 - 2014, 16:49   #1 (permalink)
Çevrimdışı
matEm Konuyu Baslatan
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Greyfurt Reçeli



Mutfak : Türk Mutfağı
Usta : Eyüp Sevinç
Pişirme Yöntemi : Tencere Tarifleri
Malzemeler
- 1 Adet Greyfurt
- 2 Dilim Limon
- 3 Adet Portakal
- 7 Su bardağı Su
- 2.5 ( 5/2 ) Kg Toz Şeker
Hazırlanışı
Meyvelerin kabukları temizlenir, meyveleri küçük küçük doğranır. Su ilave edilip 24 saat bekletilir. Sonra hafif pişirilip, 24 saat daha bekletilir. Şeker katılıp kaynatılır (çok koyu olması gerekmez, soğuyunca da koyulacaktır).
  Alıntı ile Cevapla