ForumAilem
  SohbetYaz
>
+

Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 13-06-25, 17:00   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
SON DAKİKA HABERLERİ: TRUMP'TAN SAVAŞ AÇIKLAMASI: ABD İSRAİL'İN İRAN SALDIRISINA DAHİL Mİ?


ABD Başkanı Donald Trump, İran ile Cumartesi günü Maskat'ta yapılması planlanan nükleer müzakerelerle ilgili "İran ile bir anlaşma yapmak istiyorum. Anlaşmaya oldukça yaklaştık. Ben bir anlaşma yapmayı tercih ederim" demiş ancak "Büyük bir çatışma riski var. Bu bölgede çok sayıda Amerikalı var ve ben de dedim ki, onlara buradan çıkmalarını söylemeliyiz, çünkü yakında bir şey olabilir. Binalarına füze yağarken hiçbir uyarı yapmamış olmak istemem. Bu mümkün. Bu yüzden bunu yapmak zorunda kaldım" diye de eklemişti.

Savaş resmen başladı! İsrail, İran'ı vurdu: 300 hava saldırısı, Genelkurmay Başkanı öldüTRUMP: SALDIRIDAN HABERDARDIM

Trump, saldırıdan sonra Fox News kanalının sunucusu Bret Baier'a, İsrail'in İran'a saldırılar düzenleyeceğinden önceden haberdar olduğunu söyledi.

Trump şu ifadeleri kullandı:

Alıntı MetniBİRKAÇ KEZ GÖRÜŞMÜŞLERDİ
Trump, son günlerde İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile birkaç kez görüşmüştü.

Trump yönetimi, "saldırının gerçekleşeceğini teyit etmek üzere Orta Doğu'daki en az bir kilit müttefikiyle temasa geçtiğini ancak ABD'nin saldırılarda yer almadığını da" belirtti.

ABD'NİN SAVAŞA DAHLİ VAR MI?

Öte yandan The Jerusalem Post'a konuşan İsrailli bir yetkili ABD "Amerikan yönetimine, İran'ın nükleer bomba geliştirmeye yönelik atılımına dair kanıt sunduk. Amerikalılarla tam ve eksiksiz bir koordinasyon içindeydik" ifadalerini kullandı.

ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, saldırıdan ABD'yi soyutlayarak şu ifadeleri kullanmıştı: "Bu gece, İsrail İran'a karşı tek taraflı bir harekette bulundu. Biz İran'a yönelik saldırılara dahil değiliz ve önceliğimiz bölgede bulunan Amerikan güçlerini korumaktır. Başkan Trump ve yönetimi, kuvvetlerimizi korumak için gerekli tüm adımları atmıştır ve bölgesel ortaklarımızla yakın temas halindedir. Şunu açıkça belirtmek isterim: İran, ABD çıkarlarını ya da personelini hedef almamalıdır."

Survivor'da finale kalan isimler belli oldu! Nefes kesen yarı final mücadelesiBu ülkelerde hiç yılan yok! İşte dünyada hiç yılan olmayan ülkelerin listesiFenerbahçe'de Mourinho'nun çılgın transfer listesi ortaya çıktı! Londra'daki toplantıda tek tek isim verdi
Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık