ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi
  SohbetYaz



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 27 - 09 - 2023, 21:55   #1 (permalink)
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Meteoroloji'den İstanbul dahil 5 ile sarı kodlu uyarı


Meteoroloji, Çanakkale, Edirne, İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ'da şiddetli yağış beklendiğini belirterek sarı kodlu uyarı yaptı. Ani sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışı için tedbirli olunması gerektiği belirtilirken, İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "İstanbul'da Perşembe günü beklenen gök gürültülü sağanak yağışların sabah saatlerinden itibaren İstanbul'un batısı ve Boğaz çevresinde yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor." ifadelerine yer verildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada İstanbul dahil 5 ilde şiddetli yağış beklendiğini belirtti. Sarı kodlu uyarı yapan Meteoroloji, vatandaşların olumsuzluklara karşı dikkatli olunmasını istedi. İstanbul Valiliği ise yaptığı açıklamada, "İstanbul'da Perşembe günü beklenen gök gürültülü sağanak yağışların sabah saatlerinden itibaren İstanbul'un batısı ve Boğaz çevresinde yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor." ifadelerine yer verdi.

İSTANBUL'A SARI KODLU UYARI
Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), İstanbul dahil 5 ilde yağış beklendiğini açıkladı. 5 il için sarı kodlu uyarı yapan MGM, ani sel, yıldırım, kuvvetli rüzgar ve dolu yağışına karşı dikkatli olunmasını istedi. Bu iller Çanakkale, Edirne, İstanbul, Kırklareli ve Tekirdağ.



MEGAKENTTE YAĞIŞ SABAH SAATLERİNDE BAŞLAYACAK
Meteoroloji'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Marmara Bölgesi'nde 28.09.2023 Perşembe günü beklenen gök gürültülü sağanak yağışların sabah saatlerinden itibaren Tekirdağ ve Kırklareli çevreleri ile İstanbul'un batısı ve Boğaz çevresinde, öğle saatlerinden itibaren Edirne ve Çanakkale çevrelerinde yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Ani sel, su baskını, yıldırım yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

İSTANBUL'DA 5 GÜN YAĞIŞ BEKLENTİSİ
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 5 günlük hava durumu haritasında da İstanbul ve çevre illerde yağışın etkili olacağı görüldü. Haritaya göre İstanbul'da 5 gün boyunca yağış bekleniyor.



VATANDAŞLARA "DİKKATLİ OLUN" UYARISI
Öte yandan İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada da vatandaşların dikkatli olunması istendi. Açıklamada şu ifadeler yer aldı: "İstanbul'da Perşembe günü beklenen gök gürültülü sağanak yağışların sabah saatlerinden itibaren İstanbul'un batısı ve Boğaz çevresinde yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."



Kaynak: IHA
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sarı Kız Emine - Serdar Yıldırım Serdar102 Aşk Hikayeleri 0 09 - 11 - 2022 11:28
Meteoroloji'den uyarı Yusuf Türkiyeden Haberler 0 19 - 02 - 2016 14:51
İstanbul Antlaşmasının Maddeleri, İstanbul Antlaşmasının Şartları Alya Genel Tarih 0 18 - 09 - 2015 13:47
Niçin trafik lambaları kırmızı/ sarı ve yeşildir? Queen Warrior Bunları Biliyor Musunuz? 0 14 - 07 - 2015 01:38
Rüyada Sarı Renk Elbise Giymek Sare S-Ş-T-U 0 03 - 08 - 2014 17:46