SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 12-05-26, 10:20   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Burcu Köksal AK Parti’ye geçiyor! 'Beni Özgür Özel tehdit etti'


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]HABER MERKEZİ- Son günlerdeCHP’de Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın AK Parti’ye geçeceği iddiaları Ankara kulislerini hareketlendirirken, iddialara göre Burcu Köksal’ın, salı günü gerçekleştirilecek AK Parti İl Başkanları Toplantısı’nda partiye katılması bekleniyordu. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, katıldığı televizyon programında, "AK Parti'ye katılıyorum, içim çok rahat. CHP'de siyaset yapma imkanı kalmamıştı" diyerek tartışmalara son noktayı koydu.

İlginizi ÇekebilirCumhuriyet Halk Partisi'nin ise Burcu Köksal ile iletişime geçemediği belirtilmiş, Afyonkarahisar İl Başkanlığı da Burcu Köksal ile iletişime geçilemediği yönünde açıklama yapmıştı. Geçtiğimiz günlerde bir televizyon programında konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise Burcu Köksal’la arasında geçen diyaloğu anlattı ve bu geçişin nedeni olarak Köksal’ın eşini işaret etti. Özel, Köksal’a “Gerekirse boşa kocanı, parti senin arkanda durur” dediğini ifade etti.

"ÖZGÜR ÖZEL BENİ TEHDİT ETTİ"

Gelişmelerin ardındanBurcu Köksal programda kendisine sorulan tehdit iddialarıyla ilgili olarak "Kim tehdit etmiş beni önce bunu söylesinler. Ben tehdit edildim evet ama beni Özgür Özel tehdit etti. 5-6 ay önce AK Parti’ye geçme tartışmaları başlayınca bana Özgür Özel ‘5-6 ay sonra iktidara geleceğim ve seni affetmeyeceğim’ yazdı. ‘Seni affetmem için bana yalvaracaksın’ dedi" açıklamasında bulundu.

Öte yandan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Zeynel Emre, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın kesin ihraç talebiyle tedbirli olarak Yüksek Disiplin Kurulu’na (YDK) sevk edildiğini açıkladı. Emre, "Şimdi güle güle, nereye giderse gitsin" dedi.

Bu kapsamda gözler bugün saat 16.00'da gerçekleştirilecek AK Parti’nin İl Başkanları Toplantısı’na çevrildi. "Cumhurbaşkanımızla 45 dakika görüşme gerçekleştirdim" diyenAfyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın bugün rozet takarak AK Parti'ye geçmesi bekleniyor.

"CHP'DE SİYASET İMKANI KALMADI"

Detaylar CNN Türk MuhabiriMelike Görür Demirkıran aktardı;

"Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, uzun süren sessizliğini dün bozdu ve bir televizyon programında konuştu. Burcu Köksal, bugün AK Parti’ye geçeceğini söyledi ve içinin rahat, huzur dolu olduğunu ifade etti. CHP’de siyaset yapma imkânının kalmadığını belirtti.

Bilindiği üzere CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Burcu Köksal’a bir mesaj atarak, kocası nedeniyle kendisinin tehdit edilmesi gerekçesiyle bu yönde bir karar aldığını iddia etmiş; mesajında da Burcu Köksal’a, ‘Boşa çıkma, partin arkanda durur’ dediğini söylemişti. Burcu Köksal da bunu doğruladı ve ‘Bu mesaj, en hafif mesajlardan biriydi’ ifadelerini kullandı. ‘Evet, tehdit edildim ancak beni Özgür Özel tehdit etti’ dedi.

"KILIÇDAROĞLU'NA OY VERDİĞİM İÇİN UNUTAMADI"

Ayrıca, ‘Özgür Özel, kurultaydan bu yana Kılıçdaroğlu’na oy verdiğim için bunu bir türlü unutamıyor’ ifadelerini kullandı. 31 Mart seçimlerinde kendisine yalnızca bir kez mazot desteği geldiğini belirten Köksal, ‘Ekrem İmamoğlu ile ters düşünce bir daha mazot kartı da yollamadılar. Sistematik olarak trollerin saldırısına uğradım’ dedi.

"CUMHURBAŞKANIMIZLA 45 DAKİKA GÖRÜŞTÜM"

Burcu Köksal, aynı zamanda CHP yönetimi tarafından mobbinge uğradığını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’la da 45 dakikalık bir görüşme yaptığını anlattı ve ‘Cumhurbaşkanımız birlikte siyaset yapacağımızı söyledi. Ben de kendisine, “CHP’deyken hep sizin karşınızda oldum ama artık o CHP kalmadı. Bu CHP, bizim CHP’miz değil” dedim’ ifadelerini kullandı.

Köksal’ın eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile telefonda görüştüğü bilgisi vardı. Köksal da bunu doğruladı. ‘Kemal Kılıçdaroğlu, partiden ayrılmama razı olmadı. Ama beni kararlı görünce, “İlla istifa edeceksen bari bağımsız kal” dedi’ ifadelerini kullandı. ‘O görüşmemizde kendisine de söyledim; ben zaten bağımsız gibiydim. Bize hiçbir görev verilmiyordu’ dediğini de aktardı.

Burcu Köksal’a bugün AK Parti’nin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda AK Parti rozeti takılacak. Böylece AK Parti’ye geçmiş olacak.

Burcu Köksal, dün sessizliğini koruduğu saatlerde CHP Merkez Yönetim Kurulu tarafından tedbirli olarak Yüksek Disiplin Kurulu’na kesin ihraç talebiyle sevk edilmişti. Tedbirli sevk nedeniyle parti üyeliği de askıya alınmıştı. Bu gelişmeyi, MYK toplantısının ardından açıklama yapan Parti Sözcüsü Zeynel Emre duyurdu. Zeynel Emre, ‘Artık istediği yere gidebilir’ ifadelerini kullandı.

Bu açıklamanın ardından Burcu Köksal da akşam saatlerinde konuştu. Şimdi gözler bugünkü gelişmelerde olacak. Aynı zamanda CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in de bugün grup toplantısı var. Konuya ilişkin konuşup konuşmayacağını da merak ediliyor."

Galatasaray'dan sansasyonel transfer hazırlığı! Hedef Liverpool'dan dünya yıldızı
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla


Seçenekler Arama

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık