SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 20-04-26, 07:22   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Eski valinin tutuklanan oğlu Mustafa Türkay’ın ifadesi ortaya çıktı! Görmedim duymadım bilmiyorum...


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Doku ailesi, Sonel ve eşinin tutuklanmasını talebiyle dün savcılığa başvururken tutuklanan 10 kişiden Mustafa Türkay Sonel’in de savcılık ifadesi ortaya çıktı. Sorulara “Görmedim, duymadım, bilmiyorum” yanıtı veren Sonel, Gülistan Doku’yu hiçbir şekilde tanımadığını iddia etti: “Herhangi bir yerde, herhangi bir suretle görüşmedim. Hiçbir şekilde iletişimim olmadı. Sadece kaybından sonra herkes gibi ben de basından duyduğum kadarıyla tanıdım.”

Cinsel istismar soruldu

Mustafa Türkay, 2019-2020’de Umut Altaş’ın ve kız arkadaşlarıyla Gençlik Merkezi’nin 3. katına gittikleri iddiasını da yalanladı. Baz raporunun o gün Gençlik Merkezi’ndeolduklarının tespit ettiği belirtilince “Uzun zaman geçti fikrim yoktur” yanıtı verdi. Zanlıya, Umut ve Türkay; Umut ve Uğurcan arasındaki telefon görüşmeleri hatırlatılarak, “Gülistan Doku’nun Gençlik Merkezi’nde tecavüze uğradığı doğru mu?” diye soruldu. Zanlı ise“Tecavüz ile benim hiçbir alakam yoktur. Celal Altaş’ın ifadesinde geçen, Umut ile yaptığı telefon görüşmesinde iddia edilen ‘Ben bu tabancayla birisini vurdum’ beyanı yalandır.”

Gülistan’ın kaybolduğu gün Mustafa Türkay, Umut Altaş, koruma Şükrü Eroğlu ile Sarı Saltuk Viyadüğü’nde bulundukları belirlenmişti. Altay ile yan yana olmadıkları zaman birçok kez telefonda konuştukları ancak cinayet gününe kadar hiç konuşmadıkları sorulan Mustafa Türkay, “Hatırlamam mümkün değil.O bölgede hareket halinde olduğumuz için telefonlarımızın baz vermesi normaldir” karşılığını verdi.

‘Para gönderiyordum’

Eroğlu ise ifadesinde üzerine atılı suçlamaları reddederken, “Gülistan Doku’yu tanımıyorum. Gökhan Ertok’a valiliğin, belediyenin ve Vali beyin sosyal medya hesapları ile ilgili işlemler nedeniyle para gönderiyordum. Vali bey ‘ara sıra harçlık gönder’ diyordu,daha sonra vali beyden nakit olarak alıyordum” dedi.

Başsavcı neden tutuklama istedi

Savcılığın Mustafa Türkay’ın tutuklanması talebiyle gönderdiği sevk yazısında,gizli tanık beyanına göre, şüphelinin Gülistan’ı yanında Altaş olduğu halde öldürdüğü, olay yerine çağırdığı koruma polisi Şükrü Eroğlu’nun cesedi Pertek Koçpınar köyünde mezarlık yanındaki ağacın altına gömdüğü, 1-2 yıl önce cesedinyerinin değiştirildiği, bunun Jandarma’nın yer altı görüntüleme cihazı (YGC) ile tespitinin yapıldığı, gizli tanık beyanıyla uyumlu olduğu detaylıca anlatıldı. Sevk yazısında Mustafa Türkay’ın üzerine atılı suçları işlediğine dair kuvvetli suç şüphesini gösteren olgular bulunduğu kaydedildi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık