SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 10-04-26, 07:26   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
İTÜ Kız yurdunda taciz paniği: Çamaşırhanede yarı çıplak yakalandı


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Ferit Zengin / HABER MERKEZİ - İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Ayazağa Kampüsü’ndeki Prof. Dr. Ali İhsan Aldoğan Kız Öğrenci Yurdu’nda taciz olayı yaşandı. Yabancı uyruklu olduğu öğrenilen 28 yaşındaki M.K. kız yurdunun çamaşırhanemisinde yarı çıplak bulundu ve gözaltına alındı. Yurtta kalan kız öğrenciler, M.K’nin kendilerine uygunsuz hareketlerde bulunduğunu da bildirdi. M.K’nin yurtda nasıl girdiği de araştırılıyor.

İlginizi ÇekebilirKayıp kaydı var

Yapılan kimlik sorgulamasında 28 yaşındaki yabancı uyruklu ve adının M.K. olduğu tespit edilen şüphelinin hem suç kaydı ortaya çıktı hem de kayıp olarak arandığı belirlendi. Zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şüphelinin yurdun çamaşırhanesine nasıl girdiği araştırılırken “Hayasızca hareketlerde bulunmak”, “konut dokunulmazlığının ihlali” ve “özel hayatın gizliliğini ihlal” suçlarından işlem yapılarak adliyeye sevk edilen şüpheli ile ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

Görevden alındılar

İTÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Mandal ise kampüsteki kız öğrenci yurduna gizlice bir erkeğin girmesine ilişkin güvenlik ve resepsiyon personelinin görevden alındığını açıkladı.

Rektör Mandal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Söz konusu durumun hem yurt resepsiyonu hem de güvenlik birimlerinde oluşan zafiyetle ilişkili olduğu belirlenmiş; olaya ilişkin olarak ilgili güvenlik ve resepsiyon personeli görevden alınarak, haklarında yasal işlem başlatılmıştır. Öğrenci arkadaşlarımın kendilerini güvende ve huzurlu hissettikleri bir kampüs ortamının sürekliliği adına süreci bizzat takip etmeye devam edeceğim” ifadelerini kullandı. İTÜ’den yapılan açıklamada ise , olayla ilgili gerekli müdahalenin gerçekleştirildiği, sürecin ivedilikle emniyet birimlerine intikal ettirilerek kontrol altına alındığı belirtildi.

Bu ilk değil

Fatih’te geçtiğimiz 29 Mart pazar günü yine bir kız öğrenci yurdunun bahçesine giren 47 yaşındaki bir başka sapık ise yurt binasına dönerek kız öğrencilere hayasızca hareketlerde bulunmuştu. Kız öğrencilerin cep telefonuyla çekip sosyal medyadan yaptığı paylaşım sonrası güvenlik kameralarından belirlenip yakalanan ve “bi mekan” olarak tabir edilen evsiz olduğu tespit edilen M.K. isimli şüpheli, “hayasızca hareketlerde bulunmak” suçlamasıyla çıkarıldığı mahkemeden, evi ve ev adresi olmadığı halde “ev hapsi cezasıyla” serbest bırakılmıştı.


Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık