SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 07-04-26, 07:22   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
100 milyonluk araçları yaktılar


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Ferit Zengin / HABER MERKEZİ - İstanbul Beşiktaş’ta dün gece saat 04.30 sıralarında, işletmeci Selçuk Kürkoğlu(55) ile dini nikâhlı olduğu öğrenilen eşi Dilek Kürkoğlu’na ait MKR adlı araç kiralama şirketinemotosikletle gelen kasklı 2 şüpheli, park halindeki 15 araca benzen dökerek yaktı. Şüpheliler aynı gece çiftin yaşadığı villaya da silahlı saldırı düzenledi. Yedi boş kovan bulunan villaya, 5 mermi isabet etti.Yanan araçların piyasa değerinin 100 milyon liranın üzerinde olduğu belirlendi. Kaçan saldırganlar aranıyor.

Tehdit edilmiş

Saldırganlar aranırken Selçuk Kürkoğlu’nun önceki gün telefonla tehdit edildiği, şikâyette bulunmadığı öne sürüldü. Geçmiş yıllarda şarkıcı Gülşen ile aşk yaşaması ve silahlı saldırıda yaralanmasıyla gündeme gelen Kürkoğlu’nun2013’te yine Barbaros Bulvarı’ndaki ofisi kurşunlanmıştı. Saldırıda ağır yaralanan Kürkoğlu hakkında 2017’de makamında intihar eden Silivri Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan’ın ölümüyle ilgili de psikolojik şiddet ve iftira suçlamalarıyla 4 yıl hapis istemiyle dava açıldığı ortaya çıktı.

48 dosyadan aranıyor

64 suç kaydı olan Selçuk Kürkoğlu’nun 31 Ekim 2025’te 48 ayrı dosyadan aranmasının olduğu, tutuklandığı ve işlemlerinin ardından serbest kaldığı bilgisine ulaşıldı. 37 suç kaydı olan Dilek Kürkoğlu hakkında da“Görevli memura mukavemet”ten işlem yapıldığı belirtildi.


Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık