SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 02-04-26, 11:25   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Mantar ararken karşılaşmıştı! Firari maymunların sırrı çözüldü: 'İkinci kez kaçtı'


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Denizli'nin Çivril ilçesinde geçtiğimiz günlerde bir vatandaşın bulduğu iki maymun, ihbar üzerine Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) ekipleri tarafından yakalanarak tedavi altına alındı. Olayın ardından kent merkezindeki Çamlık bölgesinde mantar toplamak için ormana giden bir vatandaş, karşılaştığı maymun dikkatlerden kaçmadı.

İlginizi ÇekebilirVatandaşın ekipler gelene kadar simitle oyalamaya çalıştığı anlar ise sosyal medyada geniş yankı buldu. Yapılan incelemelerde, ormanlık alanda görülen maymunun Çivril'de yakalanarak koruma altına alınan maymunlardan biri olduğu öğrenildi. Hafta sonu kentte etkili olan fırtınada, maymunun bulunduğu kafes üzerine ağaç dalı düşmesi sonucu hasar oluştuğu ve maymunun oradan kaçtığı tespit edildi.

"DKMP EKİPLERİNİ TANIMIŞ SANIRIM, GÖRÜNCE HEMEN KAÇTI"

Maymunla ormanda karşılaştığı anda tedirginlik yaşadığını ifade eden Nizamettin Yiğit, "Pazar günü gezmek amaçlı aynı zamanda hobi amaçla kuzugöbeği mantarı toplamak için Çamlık Parkı Orman bölgesine çıktım. Bir anda karşıma maymun çıktı. Zaten hayvanat bahçesinden kaçmış. Bir gün öncesinde yaşanan fırtınada ağacın düşmesi sonucu yuvasındaki bir noktasında oyuk oluşmuş ve oradan kaçmış. Zaten hayvan 2 gündür açmış. Benimde yanımda simit vardı. Simidi paylaştım onunla. Bayağı yakınlaştı ve ben ilk başta baya ürkmüştüm. Sonrasında gayet iyi anlaştık. Bende gereken kurumlara ihbarda bulundum. Milli Parklar geldi. Milli Parklar da yakalamak için çalışma başlattı. İlk başta ürkerek yaklaşıyordum ama baktığımda o benden kaçmıyor ve bana bir tepkide vermiyor. Belki acıkmıştır diye ilk başta simit attım. O da hiç düşünmeden attığım simitleri yedi. Milli Parklara ihbarda bulundum ve sanırım hala yakalama çalışmaları devam ediyor. Milli Parklar gelene kadar maymunu oyalamaya çalıştım. Milli Parklardan ekipler geldiği görünce maymun, sanırım artık tanımış. Çok zeki bir hayvan. Ekipleri görünce direkt kaçtı. Olay yerinden anında uzaklaştı. Denizli'de zaten böyle bir olayla karşılaşmak çok zor. Tropik ormanda yetişen ve yaşayan bir hayvan. Denizli'de görünce ilk başta çok şaşırdım zaten. Ondan sonra da insanlık görevimi yaptım" dedi.

Asansörde akılalmaz anlar! Siparişteki pizzayı yiyen kuryeden, teslimat sonrası skandal hareket[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Türkiye'de beslenmesi yasak olan türler arasında yer alan maymunların, muhtemelen bir kişi tarafından sahiplenildikten sonra yasağı öğrenilmesi üzerine doğaya bırakıldığı değerlendiriliyor. Denizli'de koruma altına alınan iki maymunun, gerekli işlemlerinin tamamlanmasının ardından Konya'nın Karatay ilçesindeki hayvanat bahçesine teslim edilecekleri öğrenildi.

11 yaşındaki çocuğa okul yolunda dehşet! 3 akranı 'para ver lan' diyerek önünü kesti
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık