SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 02-04-26, 10:22   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
'Hayatımın en büyük hatasıydı' diyerek anlattı! Eski eşinin şiddetinden kaçtı, yoklukla savaşıyor


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Adana'da yaşayan D.B., 14 yıl önce evlendiği ve madde ile kumar bağımlısı olduğunu öne sürdüğü eşi F.A.'dan gördüğü şiddet nedeniyle 4 yıl önce boşandı. İki çocuğuyla yaşam mücadelesi veren genç kadın, devletin çocuğuna verdiği aylık 5 bin lira destekle ayakta kalmaya çalışıyor.

ÖTV'siz araç düzenlemesinde yeni gelişme: Meclis'te kabul edildi! İşte ÖTV'siz alınacak otomobillerESKİ EŞİNİN ŞİDDETİNDEN KURTULDU

İddiaya göre, 19 yaşında evlenen D.B. (33), 10 yıl süren evliliği boyunca eşinin ilgisizliği ve bağımlılıkları nedeniyle zor günler yaşadı. Eşinin sık sık kumar oynadığını ve eve bakmadığını öne süren kadın, zamanla fiziksel şiddete de maruz kaldığını belirtti.

Yaşadıklarını anlatan D.B., "Eşim bize bakmıyordu. Hep dışarıda geziyordu. Kumar alışkanlığı vardı. Bizimle ilgilenmediği için boşandım. Kumar parası bulamıyordu, gelip beni dövüyordu. Kolumdan bıçaklayıp kafamda kül tablası kırdı. Defalarca şikayetçi oldum. Kendisinin uzaklaştırma kararı var" dedi.

ŞİMDİ ÇOCUKLARIYLA HAYATA TUTUNMAYA ÇALIŞIYOR

Boşandıktan sonra iki çocuğuyla birlikte hayat mücadelesi verdiğini ifade eden D.B., kaymakamlık tarafından sağlanan destekle bir evde kaldıklarını söyledi. Çocuğuna bağlanan aylık 5 bin lira ile geçinmeye çalıştığını belirten kadın, geçim sıkıntısı yaşadığını dile getirdi.

Çalışmak istediğini ancak iş bulamadığını söyleyen D.B., "Şu an çalışmıyorum. Kaymakam, kızıma kreş imkanı sağladı. Çalışmak istiyorum ama iş bulamıyorum. Ailem, bu kişiyle evlendiğim için bana sırt çevirdi. Kimseyle görüşmüyorum" diye konuştu.

"HAYATIMIN EN BÜYÜK YANLIŞINI YAPMIŞIM"

Genç kadın, erken yaşta evliliğin zorluklarına dikkat çekerek, evlenmeyi düşünenlere de tavsiyelerde bulundu. D.B., "Evlenecek kişilere abla nasihati: Önce okuyup meslek sahibi olsunlar, daha sonra evlilik düşünsünler. Evliliği çocuk oyuncağı sanıyoruz. Çocuk yaşta karar verip evlendim. Hayatımın en büyük yanlışını yapmışım. Ben şu an okumuş ya da iş sahibi olmuş olsaydım, her şey daha farklı olabilirdi" ifadelerini kullandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Beyaz Saray'ın havası buz kesti: Trump'ın danışmanından tartışma yaratan sözler! 'Tıpkı İsa gibi'
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık