SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 23-03-26, 10:24   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
'Lütfen ders alın' diyerek yaşadıklarını anlattı: Evlenirken çıkış kağıdını da imzalayın


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Olay, 20 Mart Cuma günü saat 03.15 sıralarında Rumeli Hisarı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Esra Poyraz T., akşam saatlerinde iş yerinden ayrılarak evine gitti. Gece saatlerinde iş yerine giren bir şüpheli, iş yerinden birşeyler alarak uzaklaştı. Olayın hemen ardından Nihal D. iş yeri sahibi arkadaşını arayarak 'İş yeri kapısını açık mı unuttun' diye sordu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

SARIYER POLİSİ YAKALADI

Bunun üzerine iş yerine gelen Esra Poyraz T. yaptığı kontrollerde kasasında bulunan 20 gram bileziğin olmadığını fark etti. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen kadın, içeri giren kişinin boşanma aşamasında olan ve hakkında uzaklaştırma kararı bulunan eşi Oğuzhan T olduğunu fark etti. Emniyete giden kadın şikayette bulundu. Sarıyer Devriye Ekipler Amirliği polisleri ise şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Kısa bir süre sonra yakalanan şüpheli gözaltına alındı.

Adana’da mezarlık sular altında! Kabirlere ulaşmak için ayaklarına poşet geçirdiler[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

'EŞİME SÜRPRİZ YAPTIM'

Emniyete götürülen Oğuzhan T.’nin hem 'Uzaklaştırma kararını ihlal' hem de 'İş yerinden hırsızlık' suçlarından hakkında adli işlem başlatıldı. Şüphelinin polise verdiği ilk ifadede, "Dükkana gittim çiçek göndermiştim, o gitti mi diye kontrol ettim. Zaten anahtar bende de var eşime sürpriz yaptım" dediği öğrenildi.

İstanbul’da bayram sonrası pazartesi trafiği! Belirli noktalarda durma noktasına geldi[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Oğuzhan T., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şüpheli Oğuzhan T.’nin poliste 8 suç kaydı olduğu öğrenildi.

'EŞYALARIMI BIRAKMAK İÇİN İŞ YERİNE GELDİM'

Diğer yandan iş yeri sahibi Esra Poyraz T.’nin polise verdiği ifadede, "Açık vaziyette olan yazar kasada bir adet 22 ayar 20 gram yaklaşık 140 bin lira değerinde bileziğimin olmadığını gördüm. Oğuzhan T. bana eski, ortak evimizde kalan eşyalarımı bırakmak için gece işletmeye geldiğini, işletmeye anahtarla girdiğini söyledi. Kendisiyle yaklaşık 11 aydır ayrı evlerde yaşıyoruz. Boşanma sürecimiz devam etmektedir. Bu iş yerinin işletmesi tamamen bana aittir. Herhangi bir ortaklık sözkonusu değildir" dediği öğrenildi.

'HAYATINIZA ALACAĞINIZ KİŞİYE DİKKAT EDİN'

Esra Poyraz T. olay sonrası yaptığı açıklamada, "Bu ülkede kadın olmak zor. Kadın olarak boşanmak daha da zor. Dün gece zorla dükkanıma giriliyor. Bir maddi kaybımız var; ama maddi kayıptan daha fazlası manevi kaybımız var. Ben gece 04.00'ten beri karakollardayım. Kamera kaydımız var. Şikayetçi olduk. Herşey yapılıyor; ama dükkanın hali parmak izleriyle bu şekilde. Bir hırsız edasıyla ben de parmak izlerimi verdim. Özür diliyorum. Desteklerinizi bekliyorum. Dediğim gibi gençler lütfen hayatınıza alacağınız kişilere dikkat edin. Hep şunu söylüyorum artık. Evlenirken çıkış kağıdını da imzalayın hatta o şekilde evlenin. Çünkü bu insan hayatınızın zorbalığı olabiliyor; çocuklarınızın babası bile olsa. O yüzden lütfen ders alın" diye konuştu. (DHA)


Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık