SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 23-03-26, 10:24   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Katiller TikTok'ta canlı yayın açtı... Anne Minguzzi’den yardım çağrısı!


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]İstanbul Kadıköy'de 15 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi bıçaklanarak öldürüldü. Cinayete ilişkin sosyal medyadan failleri öven ve aileyi tehdit eden paylaşım yapanlar tutuklandı. 5 çocuk hakkında yaş indirimi uygulayarak 'Suçu ve suçluyu övme' suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezası verdi. 'Silahla birden fazla kişiyle tehdit' suçlamasıyla yargılanan 5 sanıktan 4’ü bu suçtan adli kontrol şartıyla tahliye etti. M.G. hakkında ise tutukluluk halinin devamına ve 4 yıl 8 ay hapis cezasıyla cezalandırılmasına karar verildi.

İlginizi Çekebilir‘SÜREKLİ ÖLÜM TEHDİTLERİ ALIYORUM’

Acılı anne Yasemin Minguzzi ise ailecek tehdit aldıklarını, yeğenlerinin okuluna kadar takip edildiğini açıkladı. Kapısının önündeki koruma görevinde bulunan polis aracının videosunu çeken Minguzzi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi.

Minguzzi söz konusu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Cumhurbaşkanım size sesleniyorum. Oğlumun katilleri serbest ve sürekli ölüm tehditleri alıyorum. Küçücük yeğenlerim okullarına kadar takip ediliyor. Bu ekip arabası yaklaşık 1 yıldır kapımın önünde. Sürekli ölüm tehditleri alıyorum, oğlumun katilleri serbest.

Dün akşam itibariyle de TikTok'ta canlı yayına girmişler. Lütfen sesimizi duyun. Yaklaşık bir yıldır sesimizi duyduğunuz biliyorum. Dayanılmaz bir hal aldı, sürekli ölüm tehditleri alıyorum.

Adana’da mezarlık sular altında! Kabirlere ulaşmak için ayaklarına poşet geçirdilerBakın oğlumun katilleri serbest, lütfen artık bir cevap verin Sayın Cumhurbaşkanım lütfen. Yalvarıyorum."

Muş’ta korkunç olay! 5 çocuk annesi kadın eşini öldürdü
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık