SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 20-03-26, 17:40   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Erhürman: Türkiye, Ada’nın tamamının garantörü


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]‘Büyük gurur’

Erhürman, son süreçte Türkiye’nin yürüttüğü dış politikanın pek çok ülke tarafından takdirle karşılandığına dikkati çekerek, “Çok büyük bir gururdur aslında bu olay (ABD-İsrail ile İran arasındaki çatışmalar) karşısında Türkiye Cumhuriyeti’nin sergilediği pozisyon. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Yurtta sulh, cihanda sulh’ şiarının bugün hayata geçirildiği bölge Türkiye ve KKTC açısından etkilerini gösteriyor” diye konuştu.

Yürüttüğü dış politikanın, Türkiye’yi herkesle konuşabilen yegane ülke haline getirdiğini vurgulayan Erhürman, bu durumun Türkiye’nin pozisyonunu güçlü kıldığını belirtti. Erhürman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tüm mesajlarında barış ve diplomasiye vurgu yaptığına değinerek “Sayın Cumhurbaşkanı’nın açıklamalarında sürekli ‘barış’ çağrısı var. Bu savaşın bir an önce bitmesi gerektiği tespiti var. Çok yoğun dış görüşmeleri var. Zaten Sayın Bakan Hakan Fidan, şimdi bölgede görüşmeler yapıyor. Bütün bu görüşmelerde, Türkiye Cumhuriyeti tüm taraflarla konuşabilen ve sürecin bitirilmesinde payı olacak ülke konumunda bulunuyor” dedi.

‘Hangi statüye sahipler?’

KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman,Türkiye’nin KKTC’ye konuşlandırdığı F-16 uçaklarıyla ilgili Rum tarafının eleştirilerinin yersiz olduğunu söyledi. Güney Kıbrıs’a yapılan askeri sevkiyatlardan ötürü adeta denizde yer kalmadığına işaret eden Erhürman, “Türkiye tarafından buraya gönderilen F16’ları eleştiriyorlar. Ve bunlarla ilgili bile söz söyleme yetkisini kendinde görüyorlar. Bu ülkenin statüsüne göre Türkiye Cumhuriyeti, Ada’nın tamamının garantörü olan bir ülke. Peki Fransa ne? Hollanda ne? Hangi statüye sahipler Ada açısından baktığımızda?” dedi.


Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık