SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 14-03-26, 10:13   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
‘Tüketici ayırt edemez’


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı bir aşevinde dağıtılan kavurmada bir vatandaş tabağında yarış atlarına takılan elektronik kimlik çipini fark ettti.

Yapılan incelemede çipin üç birinciliği bulunan şampiyon İngiliz atı Smart Latch’e ait olduğu belirlenirken, laboratuvar incelemeleri de kavurmada at eti bulunduğunu doğruladı.

Bayram öncesi ikinci el hareketlendi: Ucuz ilan tuzağına dikkat!İlginizi ÇekebilirYaşanan gelişme, et ürünlerinde tür tayininin nasıl yapıldığı ve tüketicinin sahte ya da taklit ürünleri nasıl ayırt edebileceği sorularını yeniden gündeme taşıdı.

‘PİŞMİŞ ET DAHA ZOR’

Tüketici Konfederasyonu (TÜKONFED) Gıda Komisyonu Üyesi Gıda Mühendisi Aydan Dalbastı, tek tırnaklı hayvan etinin tüketici tarafından ayırt edilemeyeceğini belirterek, “Bir vatandaşın aldığı etin at ya da eşek eti olup olmadığını bakarak, koklayarak ya da tadına bakarak anlaması mümkün değil. Tür tayini dediğimiz analizler, yalnızca laboratuvar ortamında yapılan bilimsel incelemelerle belirlenebilir” dedi.

Dalbastı, özellikle işlenmiş ya da pişmiş et ürünlerinde tür ayrımının daha da zorlaştığını, bu nedenle denetim ve analiz süreçlerinin kritik önem taşıdığını söyledi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Şampiyon kısrak nasıl 'sofraya' düştü? Mersin'deki skandalı atın sahibi anlattı: 'Hayır yapmak istemiştik...'
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık