SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 11-03-26, 14:13   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
İstanbul'a 150 tane Aile Sağlığı Merkezi geliyor


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Bakırköy'de düzenlenen iftar programında basın mensuplarıyla biraraya gelen İstanbul İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Emre Güner, yapımı devam eden hastanelerle ilgili bilgi verdi. Güner, "2027'nin üçüncü çeyreğinde birçok açılış yapmayı düşünüyoruz; Bayrampaşa, Beykoz, Sancaktepe Şehir Hastanesi gibi. 2026 yılının içinde 150 Aile Sağlığı Merkezi açacağız. " dedi.

İlginizi Çekebilir'SANCAKTEPE ŞEHİR HASTANESİ 2027 YILINDA AÇILACAK'

Doç. Dr. Güner, "Sancaktepe Şehir Hastanemiz 2027 yılının son çeyreğine inşallah yetişecek, 4 bin yataklı. Fatih Sultan Mehmet hastanemiz bin 453 yatağıyla beraber Kozyatağı bölgesinde çok büyük bir hastane olarak karşımıza çıkacak. Siyami Ersek ve Numune Hastanesi; bunların ihaleleri yapıldı, temelleri atılacak. Sancaktepe şu anda yüzde 40’lara ulaşmış durumda. Beykoz ve Bayrampaşa Devlet hastanelerimiz şu anda halihazırda projesi devam eden Mazhar Osman ve Bakırköy Sadi Konuk Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ve bin 600 yataklı projesi. Göztepe, Okmeydanı hastanelerimizin diğer ikiz blokları, ikinci etapları yapılacak. Kartal’da yapılan Lütfü Kırdar Hastanemizin onkoloji bloğu yapılacak. Haseki’de onkoloji bloğumuz ihale edildi, şu anda tekrar yapımına başlandı. Haseki’nin eski binası, asıl bildiğimiz Aksaray’daki binamız; 300 yataklı olarak şu anda inşaatı devam ediyor" dedi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

'150 AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ AÇACAĞIZ'

Güner, "Akşam polikliniklerini ramazan nedeniyle sadece haftasonu devam ediyoruz. Ramazan Bayramı’ndan sonra gece 22.00’ye kadar hizmet vermeye devam edecek. Ameliyathanelerde de hizmet vermeye devam edeceğiz. 2027’nin üçüncü çeyreğinde birçok açılış yapmayı düşünüyoruz; Bayrampaşa, Beykoz, Sancaktepe Şehir Hastanesi gibi. Bunların sırf 2026 yılının içinde 150 Aile Sağlığı Merkezi açacağız çünkü hastanenin aslında bir sonu yok" ifadelerini kullandı.

'İSTANBUL'DA BÜYÜK BİR DEĞİŞİM VAR'

Güner, "Sağ olsun Sağlık Bakanımız Sayın Kemal Memişoğlu gündeme aldı. Selimpaşa’da 650 yataklı ve bin yatağa çıkabilecek bir şehir hastanesi konseptinde bir hastane yapmayı düşünüyoruz. Bununla beraber hastane ihtiyacı tamamlanmış olacak. Esenler’de 500 yataklı bir hastane açılacak. Hastaneden ziyade biz artık aile hekimliklerinde çoğu işi bitirmeyi düşünüyoruz. Aile hekimliğinde kan tahlillerinin çoğu yapılabiliyor. İhtiyacınız olursa sizi üçüncü basamaktaki bir hastaneye aile hekimi, siz randevu almaksızın kendi randevusunu alıp yönlendirebiliyor. İstanbul’da büyük bir değişim var. Zaten Sağlık Bakanımız İstanbul’dan gitti, İstanbul sorunlarını en iyi bilen kişi. Sayın Cumhurbaşkanımız İstanbullu. Ondan dolayı İstanbul her açıdan olduğu gibi sağlıkta da devrim yaratmaya devam edecek" ifadelerini kullandı.

Can çekişti, kimse yardım etmedi: Görüntüleri izleyince 'İnsanlık ölmüş mü?' dedim
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık