SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 27-02-26, 16:40   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
23 yaşındaki genç ölü bulunmuştu! Eşi hakkında 'kasten öldürme' davası açıldı


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Tokat'ın Turhal ilçesinde 2 yıl önce aracında silahla vurulmuş halde bulunan Muhammed Köseoğlu'nun (23) ölümü ile ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. Köseoğlu'nun eşi Ş.K. (24) hakkında 'Kasten öldürme' ve 'ruhsatsız silah bulundurma ve taşıma' suçlarından dava açıldı.

İlginizi ÇekebilirOlay, 18 Ağustos 2024'te Turhal ilçesinde meydana geldi. Muhammed Köseoğlu, şehirler arası otobüs terminali civarında park halindeki aracın içinde silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Olayla ilgili soruşturma yapıldı. Soruşturmayı yürüten Turhal Cumhuriyet Başsavcılığı'nca iddianame hazırlandı. Zile Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen iddianamede; olay günü Köseoğlu ile eşi Ş.K. arasında tartışma yaşandığı ve tartışmanın bir süre devam ettiği belirtildi.

SİLAHTA PARMAK İZİ YOK

Adli Tıp Kurumu raporuna göre Köseoğlu’nun sağ göğüs bölgesinden bitişik atış mesafesinden vurulduğu tespit edildi. Kriminal incelemede, şüphelinin el svap örneklerinde atış artığına rastlandığı, sol elinde antimon elementi bulunduğunun tespit edildiği bilgisi yer aldı. Olay sonrası ele geçirilen silah üzerinde parmak izi bulunmadığı, bu durumun silahın temizlenmiş olabileceği yönünde değerlendirildiği ifade edildi.

İLK DURUŞMA 29 NİSAN'DA

İddianamede; toplanan deliller, uzman raporları ve tanık ifadeleri doğrultusunda Ş.K. hakkında 'Kasten öldürme' suçundan kamu davası açılması için yeterli şüphe bulunduğu vurgulandı. Sanık hakkında ayrıca 'Ruhsatsız silah bulundurma ve taşıma' suçlaması yönetildi. İddianame kabul edilirken, ilk duruşmanın 29 Nisan'da görüleceği öğrenildi.

Yalova’da bebeğin de yaralandığı komşu kavgasında istenen ceza belli oldu! Çocuk skuter'ı 'silah' sayıldı
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık