SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 19-02-26, 18:28   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Antalya'da korkunç manzara! Yakınlarına mesaj attı, evinde bir kadınla ölü bulundu


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Antalya'da yakınlarına mesaj gönderdikten sonra haber alınamayan Özgür Yeke (47), evinde bir kadınla başından tabanca ile vurulmuş halde ölü bulundu.

Son dakika... Meteoroloji haritayı güncelleyip uyardı: İstanbul’a kar geri geliyor: 7 ilde alarmANTALYA'DA BİR EVDE 2 KİŞİ ÖLÜ BULUNDU

Olay, saat 14.30 sıralarında Konuksever Mahallesi 821 Sokak’taki 5 katlı apartmanın 2'nci katındaki dairede meydana geldi. İddiaya göre, yakınlarına intihar edeceğine dair mesaj atan Özgür Yeke'den bir süre sonra haber alınamadı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yakınları telefonla arayıp, ulaşamayınca Özgür Yeke'nin evini kontrol etmeye gitti. Kapının açık olduğunu gören yakınları, içeri girdiklerinde Özgür Yeke ile bir kadını kanlar içinde yatarken buldu. İhbarla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İncelemede, Özgür Yeke ile yanındaki kadının başından tabancayla vurularak öldüğü belirlendi. Olay yerinde tabanca ve 3 boş kovan da bulundu. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

KADINI ÖLDÜRÜP, İNTİHAR ETMİŞ

Antalya'da Özgür Yeke'nin evinde başından tabancayla vurulmuş halde ölü bulunan kadının kimliği tespit edildi. Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Olay Yeri İnceleme ekipleri inceleme sonucu cansız bedenin, Aysun İnam'a (41) ait olduğunu belirledi. Olay yerindeki detaylı çalışma ve inceleme sonucunda; Yeke'nin İnam'ın başına tabancayla ateş ederek öldürdükten sonra aynı silahla intihar ettiği anlaşıldı. Cansız bedenler otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

'ÖLMEMİŞ DEĞİL Mİ'

Öte yandan Yeke'nin ablasını arayıp intihar edeceğini söylediği, aynı saatlerde komşuların daireden 3 el silah sesi duyduğu öğrenildi. Olayı haber alıp gelen Özgür Yeke'nin fenalaşan ablası, "Ölmemiş değil mi? Ölmemiş" diyerek feryat etti. Cansız bedenlerin götürülmesi sırasında Yeke'nin yakınları fenalık geçirirken, abla kendini yere atıp ağladı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Seçil Erzan, sessizliğini mektupla bozdu: Gerçekler farklı yansıtıldı
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık