SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 02-02-26, 22:00   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Uyuşturucu ve fuhuş soruşturması! Aybike Acer ifadesinde 'Kral Dairesi' buluşmasını anlattı


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosunca yürütülen uyuşturucu ve fuhuş soruşturması sürüyor. Soruşturma kapsamında 29 Ocak'ta düzenlenen operasyonda, 10 şüpheli daha gözaltına alındı.

Çorum’da kan donduran cinayet! Yaşlı adamın cesedi parçalanmış halde çöp poşetinde bulundu 10 ZANLI TUTUKLANDI

Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne getirildi. Savcılıkta ifade veren 10 zanlı, tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Hakimlik, şüpheliler Aybike Acer, Fatma Ergün, Berfin Karayılan, Burcu Esra Büken, Fatma Genç, Gülşah Rojin Demir, Hatice Kuzu, Melisa Ğadiş, Sara Ersoy ve Yasmin Yürük'ün "bir kimseyi fuhşa teşvik etmek veya yaptırmak veya aracılık etmek veya yer temin etmek" suçundan tutuklanmalarına karar verildi.

AYBİKE ACER'İN SAVCILIK İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

İstanbul'daki uyuşturucu ve fuhuş soruşturması kapsamında tutuklanan Aybike Acer, savcılıktaki ifadesinde, "Arkadaşım Gönül'ün daveti üzerine Hüseyin Köksal ile Zorlu Center isimli AVM'nin bulunduğu binanın rezidans kısmında bir araya geldik. Kral dairesine gittiğimde 6-7 kişilik bir arkadaş grubu vardı. Hüseyin Köksal, Emrah Bağdatlı ve Murat Ongun isimli şahıslar da oradaydı. O dönemde bu şahısların kim olduklarını, kamuoyu tarafından tanınan kişiler olduklarını bilmiyordum." dedi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosunca yürütülen uyuşturucu ve fuhuş soruşturması kapsamında tutuklanan Aybike Acer, savcılıktaki ifadesinde, uyuşturucu madde kullanmadığını, kimsenin kullanmasına aracılık etmediğini, ancak uyuşturucu madde kullanılan ortamlarda bulunduğunu söyledi.

Arkadaşının doğum günü için gittiği bir restoranda uyuşturucu kullanıldığını, söz konusu kutlamanın, restoranın VIP oda olarak tabir edilen kısmında yapıldığını belirten Acer, şüphelilerden Burcu Esra Büken ve Fatma Genç'i tanıdığını kaydetti.

Acer, "İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü" davasının tutuklu sanığı Hüseyin Köksal'ı da tanıdığını aktararak, yaklaşık 4 yıl önce bir alışveriş merkezinde Gönül isimli arkadaşıyla bir araya geldiklerini, bu ortamda Köksal'ın, kız arkadaşı ve şoförünün de bulunduğunu anlattı.

"KİM OLDUKLARINI, KAMUOYU TARAFINDAN TANINAN KİŞİLER OLDUKLARINI BİLMİYORDUM"

Köksal'ın bir süre sonra buradan ayrıldığını aktaran Acer, şöyle devam etti:

"Aradan bir süre geçtikten sonra ilerleyen günlerde arkadaşım Gönül'ün daveti üzerine Hüseyin Köksal ile Zorlu Center isimli AVM'nin bulunduğu binanın rezidans kısmında bir araya geldik. Söz konusu kral dairesine gittiğimde 6-7 kişilik bir arkadaş grubu vardı. Arkadaşım Gönül ve benim yanı sıra Hüseyin Köksal, (İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü davasının firarisi) Emrah Bağdatlı ve (İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü davasının tutuklu sanığı) Murat Ongun isimli şahıslar da oradaydı. Ben o dönemde bu şahısların kim olduklarını, kamuoyu tarafından tanınan kişiler olduklarını bilmiyordum. İBB'ye yönelik yürütülen soruşturmalar sırasında her 3 şahsı televizyonda görmem üzerine bu kişilerin gerçek kimliklerini öğrendim. Buluşmada hep birlikte yemek yiyip sohbet ettikten sonra oradan ayrıldım. Devamında Emrah Bağdatlı isimli şahısla telefon üzerinden birkaç kez görüştük ve mesajlaştık. Encak Emrah ve diğer şahıslarla bir daha yüz yüze görüşmedik."

Meteoroloji ve AKOM'den peş peşe açıklamalar! İstanbul için kritik 24 saat... 5 ilçe için kar uyarısı geldi
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla


Seçenekler Arama

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık