SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 21-01-26, 11:02   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Lüks villada fenomen baba katliam yapmıştı! Kan donduran son mesaj: 'Eve geldiğinde ölmüş olacağız'


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Olay, 15 Ocak akşamı Sarıçam ilçesi Boynuyoğun Mahallesi'ndeki havuzlu lüks villada meydana geldi. Amerika Birleşik Devletleri'ne (ABD) vize danışmanlığı yapan ve sanal medyada paylaştığı videolarla tanınan Sergen Altunbaş, bahçedeki otomobilini ateşe verdi ardından çocukları Ada ve Mert'i tabancayla vurdu. Altunbaş daha sonra silahı başına dayayıp ateşledi. Silah seslerini duyan komşuların ihbarıyla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren ekipler, baba ile 2 çocuğunu kanlar içerisinde buldu. Sağlık görevlilerinin kontrolünde 3 kişinin de hayatını kaybettiği belirlendi. Ada ve Mert kardeşler, Seyhan ilçesi Karayusuflu Mezarlığı'nda toprağa verilirken, Sergen Altunbaş'ın cenazesi ise Hadırlı Mezarlığı'nda defnedildi.

İlginizi Çekebilir Sergen Altunbaş'ın 5 yıl boşandığı ancak halen birlikte yaşadığı Gizem Deniz'in evde olmadığı sırada olayı gerçekleştirdiği belirtildi.

'ABLA ÇOCUKLARIM ORADA, ÇOCUKLARIMI KURTAR'

Olaya ilişkin soruşturma sürerken, evinin balkonunda otururken Altunbaş ailesinin otomobilinin yandığını fark ettiğini belirten Zehra Özgül, panikle Gizem Deniz'i aradığını belirterek, "Alevleri fark edince ne olduğunu anlamaya çalıştım ardından otomobilden patlama sesleri geldi, kısa süre sonra da silah sesi duyuldu. Hemen Gizem'i aradım, daha telefonu açar açmaz 'Abla çocuklarım orada, çocuklarımı kurtar' diyerek feryat edip, telefonu kapattı. Yoldaydı ve eve geliyordu. Eve gittiğimizde hem otomobilin yandığını hem de Sergen'in çocuklarını öldürüp, intihar ettiğini öğrendik. Bu sırada Gizem ile annesi de geldi. Onları eve almadık. Gizem'in annesine ne olduğunu sorduğumda, Sergen ve Gizem'in ailece Mersin'de olduklarını, sabah saatlerinde Adana'ya geldiklerini söyledi. Sabah Gizem'i annesine bırakıp, 'Çocuklarla biraz alışveriş yaparım, birkaç eşya, oyuncak alırım, akşam burada oturur konuşuruz' demiş. Onlar, akşam Sergen'in gelmesini bekliyormuş. Sergen, çocukları alıp eve gelmiş, arkasından da Gizem'e 'Ben ve çocuklarım, sen eve geldiğinde ölmüş olacağız' diyerek mesaj attığını bunun üzerine eve gelmek için yola çıktıklarını söyledi" dedi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Nusaybin sınır hattında izinsiz gösteriler! 5 kişi gözaltına alındı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

'MUTLU BİR AİLELERİ VARDI'

Daha önce ailenin zaman zaman tartışmalar yaşadığını söyleyen Özgül, "Yaklaşık 2 yıldır burada oturuyoruz. Aynı anda evlerimizi yaptırdık. Bu süreçte bazı tartışmalarına şahit olduk ama güzel anlarına da çok şahit olduk. Yeni ev yapıldığı için komşulara davetler verildi, çocuklarının doğum günü partisine katıldık. Güzel bir aile tablosu görünüyordu. Geldiğimiz noktada işin açıkçası şok yaşadığımız bir durum oldu. Mutlu bir aileleri vardı, hala inanmak istemiyorum" diye konuştu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

'KORKUNÇ BİR OLAY'

Ailenin diğer komşusu Ülkü Bilgili ise "Polisleri, ambulansı görünce biz de olay yerine gittik. Biz sadece otomobilin yandığını sanıyorduk. Arabadan patlama sesleri geldi, parçalar havada uçuşuyordu. İtfaiye, aileyi alır çıkarır diye bekledik. Ölüm hiç aklımıza gelmedi. Yangını söndürdükten sonra çocukları da kendini de öldürdüğünü söylediler. Anne geldiğinde de sinir krizleri geçirdi. İçeri girmek istedi ama polisler görülecek durumda olmadığını söyleyerek anneyi eve almadı. Gelmeden önce eşi mesaj atmış. 'Geldiğinde çocuklar ve beni ölü olarak bulacaksın' diye yazmış. Korkunç bir olay. Gece gündüz aklımızdan çıkmıyor" dedi.

İstanbul'un göbeğinde 37 kurşunla infaz! Şok detaylar: Çapraz ateşle katlettiler, 2 saatte 5 araç değiştirdiler
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık