SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 14-01-26, 08:52   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Grip kılıklı KOVİD


Kış aylarıyla birlikte solunum yolu enfeksiyonları artarken, grip, RSV ve Kovid 19’un benzer belirtilerle seyretmesi tanıyı zorlaştırıyor. DİDEM SEYMEN / HABER MERKEZİ - Medicana Ataköy Hastanesi’nden Prof. Dr. Servet Kayhan, son dönemde “grip gibi kovid” ya da “kovid görünümlü grip” vakalarının sık görüldüğünü belirterek, doğru tanı için klinik bulguların ve testlerin birlikte değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

İlginizi ÇekebilirBELİRTİLER BENZİYOR

Prof. Dr. Servet Kayhan şunları söyledi: “İnfluenzada genellikle yüksek ateş olurken, RSV ve Kovid 19’da hafif veorta ateş oluyor. İnfluenzada kuru ve şiddetli öksürük olurken, RSV’de hışıltılı, Kovid 19’da kuru olur. İnfluenzada şiddetli kas ağrısı, RSV’de nadir kas ağrısı, Kovid-19’da ise orta şiddette kas ağrısı olur.”

‘MASKE TAKILMALI’

Prof. Dr. Servet Kayhan: “Maske kullanımı, el hijyeni ve kalabalıktan kaçınma gibi tedbirler yalnızca kovide değil, H3N2 ve diğer grip virüslerine karşı da etkilidir. Bu basit önlemleri uygulamak, sağlık sistemine olan yükü azaltacaktır. Öksürük, boğaz ağrısı, burun akıntısı gibi belirtileri olan kişilerin maske kullanması hem çevresindekileri korur hem de salgınları önler.Maske artık toplum sağlığı için bilinçli bir tercih olmalı.”

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Meteoroloji yeni hava durumu raporu yayımladı! Peş peşe kar tatili haberleri geldi
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık