SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 25-12-25, 13:20   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Son dakika... Sadettin Saran hakkında adli kontrol talebi


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından medyaya yönelik yürütülen “uyuşturucu” soruşturması kapsamında, Fenerbahçe Kulübü Başkanı ve iş insanı Sadettin Saran, “Uyuşturucu madde temin etmek”, “Uyuşturucu madde kullanılmasına imkan sağlamak” ve “Uyuşturucu madde kullanma” suçlarından ‘şüpheli’ sıfatıyla ifadeye çağrılmıştı. Yurt dışında olduğu tespit edilen Saran'ın Göktürk’teki evinde ve Çanakkale Asos’taki çiftliğinde Jandarma ekipler tarafından detaylı arama yapılmıştı.

İlginizi ÇekebilirTEST SONUCU POZİTİF ÇIKTI

Türkiye’ye dönüşün ardından ifadeye gelen Sadettin Saran Adli Tıp Kurumuna sevk edilerek uyuşturucu testi için kan ve saç örneği vermişti. Hakkında yurt dışına çıkış yasağı şeklinde adli kontrol kadarı bulunan Saran’ın test sonucunda kokain maddesi pozitif çıkmıştı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Test sonucunun pozitif çıkmasının ardından savcılık dün gece Saran hakkında gözaltı kararı çıkardı. Gece saatlerinde gözaltına alınan Saran bu sabah adliyeye sevk edildi. Saat 11.15’te ifadeye giren Saran yaklaşık 1 saatlik ifadenin ardından, “karakola imza atma” adli kontrol tedbiri talebi ile İstanbul Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi.

Gözler Çağlayan'da... İfade tamamlandı! Sadettin Saran hakkında ilk kararHakimlik, Saran’ın ne zaman, ne kadar ve nerede imza atacağına karar verecek.

Futbolda FETÖ operasyonu! Lütfi Arıboğan, Ahmet Gülüm, Ebru Köksal ve İlhan Helvacı gözaltında
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık