ForumAilem
  SohbetYaz

Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt Dün, 18:00   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Yaşlı kadın çakmağı doldurmak istedi... Kabusu yaşadı


Derince ilçesi Mersincik Mahallesi Hayat Caddesi üzerinde oğlu Ferhat Gündağ ile birlikte yaşayan Hamide Gündağ (77) evde yalnız olduğu sırada çakmak gazı ile dolum yapmak istedi.

İlginizi ÇekebilirYaşanan parlama ile neye uğradığını şaşıran yaşlı kadının elleri, yüzü, bacakları ve vücudunun çeşitli yerleri yandı. Patlamanın ardından evde başlayan yangın mutfak tüpünün de patlamasıyla büyüdü.

YOLDAN GEÇEN POLİSLER GÖRDÜ, YARDIMA KOŞTU

Yangının başladığı esnada yoldan geçen polis ekipleri hemen eve koşarak yangına müdahale etti. Mahallelilerin de yardım etmesiyle yaşlı kadın evden güçlükle çıkartıldı.



Yaşlı kadına ilk müdahalesi ambulans içinde yapıldı, ardından başka bir ambulansla tedavisi yapılmak üzere Kocaeli Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Yangını kısa sürede kontrol altına alan itfaiye ekipleri ise söndürme çalışması yaptı. Evin önemli bir bölümünün kullanılamaz hale geldiği öğrenildi.

Şişli’de trafik faciasında hayatını kaybeden 2 yaya son yolculuğuna uğurlandıOlayla ilgili inceleme başlatıldı.


Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık