SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 08-12-25, 07:15   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Türkiye-Macaristan’ın savunmada AB hamlesi! Erdoğan başkanlık edecek


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]AYDIN HASAN / ANKARA - Türkiye, bazı AB üyesi ülkeler ile savunma sanayii alanında ikili ilişkileri geliştirme yolunda önemli adımlardan birini Macaristan ile atacak. Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daveti üzerine dün akşam Türkiye’ye geldi. Ziyarette iki ülke arasındaki Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi’nin (YDSK) 7’nci toplantısı gerçekleştirilecek.

İlginizi ÇekebilirYeni projeler

İki liderin bir araya geleceği konsey toplantısı öncesi Türkiye-Macaristan Ortak İstişare Mekanizması’nın birinci toplantısı bugün İstanbul’da yapılacak. Toplantıya, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın katılacak. Fidan, toplantıda ve yapacağı görüşmelerde, 2 ülke arasındaki kapsamlı iş birliğini geliştirilmiş stratejik ortaklık temelinde her alanda daha da güçlendirmeye ve çeşitlendirmeye yönelik çalışmaların sürdüğünü ifade edecek. Mekanizma, askeri, güvenlik, savunma sanayii ve terörle mücadele alanlarında ikili iş birliğinin güçlendirilmesine katkıda bulunması hedefiyle oluşturulmuştu. Toplantının önemli gündem maddeleri içinde savunma sanayii alanındaki yakın iş birliğinin yeni projelerle daha ileriye taşınması konusu yer alacak. Türkiye ile Macaristan arasındaki YDSK Altıncı Toplantısı, Erdoğan ile Orban başkanlığında 18 Aralık 2023 tarihinde Budapeşte’de yapılmıştı.

İstanbul Erkek’te ‘liste’ kriziİkili ilişkiler

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, NSosyal hesabından yaptığı açıklamada Macaristan Başbakanı Viktor Orban ve beraberindeki üst düzey heyetin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetine icabetle Türkiye ile Macaristan arasındaki Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi’nin 7. Toplantısı münasebetiyle Türkiye’ye geldiğini belirtti. Duran, geliştirilmiş stratejik ortaklık seviyesindeki ilişkilerin tüm boyutlarıyla değerlendirileceği ziyarette, güncel bölgesel ve küresel meseleler hakkında da kapsamlı görüş alışverişinde bulunulacağını ifade etti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Orban, İstanbul’da

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Macaristan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi için Türkiye’ye gelen Macaristan Başbakanı Viktor Orban’ı, İstanbul Havalimanı’nda karşıladı. Uraloğlu, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetinde yapılacak görüşmelerin ve imzalanacak anlaşmaların, bölgemizin istikrarına ve ülkelerimizin refahına katkı sağlamasını diliyoruz” dedi.


Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık