ForumAilem
  SohbetYaz
>
+

Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 15-10-25, 07:05   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Ukrayna için Erdoğan'a güveniyor


Mısır'daki Gazze zirvesinin ardından ülkesine dönerken başkanlık uçağı "Air Force One"da gazetecilerle sohbet eden Trump, bir gazetecinin "Erdoğan, Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş konusunda da yardımcı olabilir mi?" sorusuna "Erdoğan yapabilir" diyerek yanıt verdi.

İlginizi Çekebilir'Rusya'da saygı görüyor'

ABD Başkanı Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Rusya tarafından saygı görüyor. Ukrayna hakkında bir şey söyleyemem ama (Rusya Devlet Başkanı Vladimir) Putin tarafından saygı görüyor. Benim de dostum" ifadelerini kullandı.

Trump, Erdoğan'a atıfta bulunarak "sert insanlarla" iyi anlaştığını da sözlerine ekledi. Trump, bu konuda barış çabalarının henüz bitmediğini ve bundan sonra Rusya'nın Ukrayna'ya karşı savaşını sona erdirmesini istediğini söyledi.

Erdoğan'ın üçüncü 'One minute' çıkışı...Erdoğan ile Putingörüşme yapacak

Trump'ın sözlerinin ardından Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya lideri Vladimir Putin'in kısa süre içinde telefon görüşmesi yapabileceğini açıkladı. Bu arada Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Trump ile 17 Ekim Cuma günü Washington'da bir araya geleceğini bildirdi. Bir gazetecinin, ABD'nin "Tomahawk" seyir füzeleri vermesi durumunda Ukrayna'nın bunu hangi yöntemlerle satın alabileceğine ilişkin sorusunu yanıtlayan Zelenskiy, bunları konuşmak için şimdilik "erken" olduğunu kaydetti.


Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık