SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 11-10-25, 07:05   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
CHP Lideri Özgür Özel'den İspanya'da Gazze önerisi: 'Komisyon kurulsun süreç takip edilsin'


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]"Değerli yoldaşlar" diye seslenen Özel, burada yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi:

SALDIRILARA MARUZ KALIYORUZ: Lideri olduğum Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran, eşit yurttaşlığı getiren, ülkemizi çok partili demokrasiye kavuşturan partidir. Uzun yıllar iktidardan uzak kalmış olsak da partimiz, son yerel seçimlerde birinci olmuştur ve bugün yapılan tüm genel seçim anketlerinde açık farkla birinci partidir. İşte bu başarıyı gösteren partimiz, Türkiye'de 23 yıldır iktidar olan yapının saldırılarına maruz kalmaktadır. Toplumun tümünü baskı altına alan bir kuşatmayla karşı karşıyayız.

GAZZE'DE BARIŞ BASKISI DEVAM ETMELİ: Geldiğimiz aşamada bizi tatmin etmese de Filistin yönetiminin de kabul ettiği ateşkes anlaşmasından memnuniyet duyuyoruz. Çekincemiz, Netanyahu'ya 'savaş kahramanı' diyerek, İsrail'in soykırım politikalarını destekleyen, Gazze'nin tamamen boşaltılması gerektiğini bile açıkça savunabilmiş Trump yönetimine olan güvensizliğimizdir.Bu süreçte uluslararası toplumun barış baskısı, İsrail ve Amerika yönetiminin üzerinde olmaya devam etmek durumundadır. Sosyalist Enternasyonal'e somut bir önerimi dile getirmek isterim. Bizce, Sosyalist Enternasyonal bünyesinde oluşturulacak bir komisyon, ateşkes ve barış sürecini yakından takip etmelidir. Bu komisyon, müzakere edilen planın, Gazze'yi modern bir koloniye değil, iki devletli çözüme götürmesine katkı sağlamalıdır.

ÇAĞRIDA BULUNDU: Bugün demokrasi, dünyada da Türkiye'de de büyük bir saldırı altındadır. Sosyalist Enternasyonal, demokrasiye, barışa ve adalete sonuna kadar sahip çıkacaktır.

Sanchez'den Özel'e teşekkür

CHP lideri Özel, İspanya'nın başkenti Madrid'deki Sosyalist Enternasyonal Prezidyum Toplantısı öncesinde İspanya Başbakanı ve Sosyalist Enternasyonal Başkanı Pedro Sanchez ile bir araya geldi. Görüşme yaklaşık 45 dakika sürdü. Sanchez görüşmede, Filistin meselesinde kararlı bir direnç ve liderlik gösterdiği için Özel'e teşekkür etti.

Brüksel mitingine davet etti

Özel, "Buradan tüm dostlarımızı, Pazar günü Türkiye dışına taşarak, Belçika'nın başkenti Brüksel'de düzenleyeceğimiz 61'inci demokrasi eylemine, büyük mitingimize davet ediyorum" dedi.


Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık