ForumAilem
  SohbetYaz
>
+

Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 09-10-25, 10:15   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
300 yıllık ağaçta şoke eden detay! 'Çok ilginç, biz de her baktığımızda şaşırıyoruz'


Oltu ilçesine bağlı Arıtaş Mahallesi'nde bulunan yaklaşık 300 yıllık dut ağacının gövdesinde oluşan insan silueti, görenleri hem şaşırtıyor hem de hayran bırakıyor.

İlginizi ÇekebilirDevasa dut ağacının gövdesinde yıllar içinde oluşan derin yarıklar yere oturmuş ve başını eğmiş bir insan figürünü andırıyor. Bu görüntü, mahallelinin yanı sıra bölgeyi ziyaret eden doğa tutkunlarının da ilgisini çekiyor.

"BİZ DE HER BAKTIĞIMIZDA ŞAŞIRIYORUZ"

Arıtaş Mahallesi Muhtarı Halil Bektaş, ağacın geçmişinin oldukça eskiye dayandığını belirterek, "Bu dut ağacı yaklaşık 300 yıllık. Zamanla gövdesinde oluşan yarıklar, gerçekten dikkat çekici bir şekil almış. İlk bakıldığında sanki biri ağacın içine oturmuş ve başını eğmiş gibi duruyor. Çok ilginç bir görüntü. Mahalleli olarak biz de her baktığımızda şaşırıyoruz" dedi.

Ünlülere uyuşturucu operasyonu

Mahalleli ve ziyaretçiler, bu doğal oluşumun korunması ve tanıtılması gerektiğini belirtti. Sosyal medyada da paylaşılan görüntü yoğun ilgi görüyor.



Hemşireliği bıraktı, pazarda tezgah açtı! Gram gram altın biriktiriyor: 'Takdir ediliyorum'
Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık