SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 06-10-25, 10:30   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
3 gün 3 gece kebap ziyafeti! Kokuyu alan içeri girdi: '30 yıl önce görmüştüm, aklımda kaldı'


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde Ayhan Akdeniz, oğlu Mert Akdeniz'in düğününde konuklarını 3 gün boyunca kebapla ağırladı. Günün her saatinde mangalda pişen kebapların kokusu mahalleyi sararken, davetliler sofraya oturduklarında hem karınlarını doyurdu hem de gönüllerini şenlendirdi.

İlginizi ÇekebilirDavul zurnanın yankılanan sesiyle birleşen kebap kokusu, düğün alanını adeta bir bayram yerine dönüştürdü. Yoldan geçenler dahi bu coşkuya kayıtsız kalamazken, gelen misafirler hem eğlencenin hem de ikramların tadını doyasıya yaşadı.

Oğlunu evlendirmenin ve 30 yıl önce bir düğünde gördüğü kebap ikramını gerçekleştirdiği için mutlu olduğunu söyleyen baba Ayhan Akdeniz, "Düğünümüz çok güzel gidiyor. 3 gün boyunca düğünümüzde Adana kebap yenecek misafirlerimizi böyle ağırlayacağız. Ben bunu 30 yıl önce Düziçi ilçesinde Mehmet Alaca beyin düğününde görmüştüm oradan aklımda kalmıştı. Aslında olması gereken bu her zaman" ifadelerini kullandı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Düğünde davul sesi ve kebap kokusunun çok güzel olduğunu söyleyen davetlilerden Mustafa Gök, "Ağabeyimizin yapmış olduğu ikramlardan, hizmetlerden dolayı kendisine minnettarız. Adana kebabıyla Bahçe ilçemizi güzelleştirdiği için kendisine çok teşekkür ediyoruz. En güzel duygu davulun sesi kebabın kokusunu Ayhan ağabeyimizin düğününde tattığımız için mutluyuz" diye konuştu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]




Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık