ForumAilem
  SohbetYaz
>
+

Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 24-09-25, 09:50   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Bursa'da polise kardeşinin kimliğini verdi, parmak izi ele verdi


Bursa'da polisin yaptığı uygulama sırasında kardeşinin kimlik numarasını veren S.Ö.'nün (34) kimliği parmak izi sorgulaması sonucu tespit edildi. Uyuşturucu suçundan arandığı belirlenen S.Ö. gözaltına alındı.

Yıldırım ilçesinde uygulama yapan polis ekipleri, durdurduğu kişinin kimliğini istedi. Bu kişi, kimliğinin yanında olmadığını belirtip kimlik numarasını verdi.



Durumdan şüphelenen polis ekipleri, parmak izi sorgulaması yaptı. Sorgusu yapılan kişinin S.Ö. olduğu ve 'uyarıcı madde satın almak, kabul etmek ve bulundurmak' suçundan arandığı, verdiği kimlik numarasının da kardeşine ait olduğu tespit edildi. S.Ö.'nün kimlik numarasını verdiği kardeşinin de ehliyetinin daha önce polis ekipleri tarafından 'alkollü araç kullanmak'tan el konulduğu ortaya çıktı.



S.Ö. hakkında 'Ehliyetsiz araç kullanmak' ve 'Ehliyetini ibraz etmemek' suçundan toplam 2 bin 167 TL para cezası uygulandı. Şüpheli, işlemlerinin ardından asayiş ekiplerine teslim edilerek polis merkezine götürüldü.



Erdoğan'ın BM Genel Kurulu'ndaki konuşması dünya basınında yankılandı! 'Vicdanlara seslendi, tek cümlesi kanıtladı: Sıradan değildi'
Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık