ForumAilem
  SohbetYaz
>
+

Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 22-09-25, 15:15   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın evine saldırı istihbaratı! Ekipler harekete geçti


Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın, Menteşe ilçesinin Ortaköy Mahallesi'ndeki konutunun 'para karşılığı kurşunlanacağı' istihbaratı üzerine Valiliğin talimatıyla bölgede güvenlik önlemleri artırıldı.

İlginizi Çekebilir"BEN BİR SIKINTI OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM"

Konuyla ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Aras, "Bizim de kulağımıza geldi. Biz tabii ki hayatımıza devam ediyoruz. Net bir bilgi bizde yok. Muhtemelen savcılığımızda, emniyet birimlerimizde, jandarmamızda olabilir. Bize sadece tedbir aldıklarını söylediler. Detayını bilmiyoruz. Bilmek de istemiyoruz açıkçası. Gerçekten çok anlamsız. Hiç istenmeyen şeyler bunlar. Ben bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Yine de teşekkür ederiz" dedi.

Eşini ve oğlunu kaza süsü verip öldüren doktorun yasak aşkı ortaya çıktı! Şoke eden günlük detayıEvinin çevresinde ekiplerin güvenlik önleminin olup olmadığı sorusuna ise Aras, "Öyle bir durum yok. Herhalde genel olarak bölgede arkadaşlar denetim ve kontrollerini sürdürüyorlar. Yoksa bizim de böyle bir talebimiz olmadı açıkçası. Sağ olsunlar Sayın Valimiz, başsavcımız gelen bir istihbarat üzerine sanıyorum böyle bir karar almışlar" diye konuştu.

Kartalkaya faciası davasında 2'inci duruşma: Ailesiyle kimseye haber vermeden kaçmıştı! Savunması çıldırttı
Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık