SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 11-09-25, 14:55   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Milli Dayanışma Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu toplandı! Söz işçi ve memurda


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Meclis'te kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığında toplandı. Komisyon 8'inci ve 9'uncu toplantısını 11 ve 12 Eylül tarihlerinde gerçekleştirecek.

Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu, bu haftaki toplantısında sendikalar, odalar, sivil toplum örgütleri ile iş insanlarını dinleyecek.

Komisyon bugüne kadar yaptığı 7 toplantıda Barış Anneleri Meclisi, Cumartesi Annelerini, İnsan Hakları Derneği (İHD) yöneticilerini ve çatışmalı süreçlerde yakınlarını kaybedenleri dinledi.

Son dakika... İsrail'in Suriye'de TSK'yı hedef aldığı iddialarına MSB kaynaklarından yalanlama!Bugünkü toplantısında ise TÜRK-İŞ, HAK-İŞ, DİSK, Memur-Sen, Türkiye Kamu-Sen, Birleşik Kamu-İş ve KESK temsilcilerini dinleyecek komisyon yarın da TOBB, TZOB, TESK, TİSK, TÜSİAD ve MÜSİAD temsilcilerinin görüş ve önerilerine başvuracak.

Komisyonun önümüzdeki günlerde ise sürece ilişkin akademisyenler, kanaat önderlerini dinlemesi bekleniyor. Komisyon toplumun hemen her kesiminin görüş ve önerilerini aldıktan sonra ise Terörsüz Türkiye sürecinin hukuki ve yasal altyapısına ilişkin yasa teklifi önerisine yönelik çalışmalarına başlayacak.

Son dakika! Can Holding'e operasyon: Habertürk ve Show TV'ye el konuldu
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık