ForumAilem
  SohbetYaz
>
+

Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 09-09-25, 13:50   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Lise öğrencisi babasını öldürdü, annesini yaralayıp intihara kalkıştı! Nedeni ortaya çıktı


Olay, 7 Eylül'de Menemen ilçesi 1343 Sokak'taki bir evde meydana geldi. 'Aile içi kavga' anonsuna giden polis ekipleri, kapıyı açan olmayınca balkon kapısını kırarak eve girdi. Ekipler, içeride lise öğrencisi H.U.B., annesi N.B. ve babası Barış B.'yi (47) kanlar içinde buldu.

İlginizi ÇekebilirYaralılar, ambulanslarla Menemen Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağ boyun,ve sol kol kısımlarında çok sayıda kesi bulunan Barış B. doktorların çabasına karşın kurtarılamadı. N.B.'nin sol kol ve sol kürek kemiği tarafında hayati tehlike arz etmeyecek şekilde 15 bıçak darbesi aldığı, hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Vücudunda 30'a yakın kesi bulunan ve sol akciğeri söndüğü belirlenen H.U.B. ise ilk müdahalesinin ardından Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. H.U.B.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.



Anne N.B. polise verdiği ifadede, ailece dışarı çıkacaklarını söyledikleri H.U.B'nin bu teklifi reddedip tartışma çıkardığını ve evden ayrıldığını söyledi.

N.B. ifadesinin devamında, dışarı çıkmak için üzerlerini değiştirdikleri sırada dönen H.U.B.'nin mutfaktan aldığı bıçakla kendilerine saldırdığına da yer verdi. (DHA)




Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık