SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 09-09-25, 07:05   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
'Hapiste canımıza dışarıda evimize saldırıyorlar'


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]MEHTAP GÖKDEMİR-Özel, "Baba ocağımıza, CHP'ye sahip çıkanlara selam olsun" diyerek başladığı konuşmasında özetle şunları söyledi:

TEHDİT ALTINDA: Türkiye'de artık Erdoğan'ın çıkarları ile milletin çıkarları birbirine karşıt hale gelmiştir. Erdoğan kendi çıkarları için her şeyi feda edebilecek durumdadır. İktidarlarını kaybetmek için en büyük tehdit, kendi tanımlamalarıyla yegane tehdit CHP'dir. Türkiye'de artık ne yazık ki çok partili siyaset tehdit altındadır.

DEĞER Mİ?: Partimize saldırıyorlar. İstanbul il kongremizi iptal ediyorlar. Utanmadan kayyum atıyorlar. İl başkanlığımızın önüne polis gönderiyorlar. CHP'lileri baba evlerine almayıp, evimize, hanemize tecavüz ediyorlar. Hapiste canımıza, dışarıda evimize saldırıyorlar. Erdoğan'a sesleniyorum: Kendi çıkarın için milleti ateşe atıyorsun. Bu ülkede yıllarca iktidarda kalmış biri olarak anılmak varken, ileride ders kitaplarına darbeci olarak geçeceksin. Değer mi?

'Teslim etmeyeceğiz'

"ASKER MUSA" BENZETMESİ: Çelikten irademizi bükemeyeceksiniz. Yenileceksiniz. Bana 'Hapisteki arkadaşlarını bırak, Ankara'ya gel. Partinin başına otur. Orada dur' diyenler, tersinden, 'Bu mücadeleyi sürdürürsen seni de indiririz, içeri atarız' diyenlere 1934 yılını hatırlatmak isterim. Sızmalara karşı nöbetçi bırakılan bir er vardır, Asker Musa. Yaklaşan bota 'Dur' der. Son ihtardan sonra ülke topraklarına adım atmak isteyen İngiliz askerlerini öldürür. İngiltere Türkiye'ye nota verir; 'Dört askerimiz öldü, onu bizim gözlemcilerimizin huzurunda idam edin'. Asker Musa'yı İngilizlere teslim etmediğimiz gibi Ekrem Başkan'ı da, arkadaşlarımızı da kimseye teslim etmeyeceğiz.

Parti programı

Parti programının "dört temel sütun" üzerine oturduğunu söyleyen Özel,"Birincisi devlet, yönetim ve demokrasi. İkincisikalkınma ve ekonomi. Üçüncüsü sosyal devlet ve refah. Dördüncü kısım ise dış politika, güvenlik ve dirençlilik" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun koltuğu boş kaldı

Özel, salona eski genel başkanlar Hikmet Çetin, Murat Karayalçın ve ABB Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte girdi. Salonda Özel'in koltuğunun bir yanında Kılıçdaroğlu diğer yanında Çetin için yer ayrıldı. Kılıçdaroğlu gelmeyince isimliği kaldırıldı. O koltuk Karayalçın için ayrıldı.


Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık