SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 07-09-25, 12:25   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Kabine yarın toplanıyor! İşte masadaki başlıklar


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Kabine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yarın (8 Eylül 2025) Ankara Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplanacak. Toplantıda, TBMM çatısı altında kurulan ve 11 ve 12 Eylül'de 8 ve 9'uncu toplantılarını gerçekleştirecek olan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu'nun bugüne kadarki çalışmaları ele alınacak.

İlginizi ÇekebilirCumhurbaşkanlığı Kabinesi, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplanacak. Gündeminde pek çok konu başlığı var. En çok öne çıkan başlıklarıCNN Türk muhabiri Doğa Başak Öztürk aktardı;

TERÖRSÜZ TÜRKİYE SÜRECİ

"Kabinenin ana gündem maddesini "Terörsüz Türkiye Süreci" oluşturacak. Meclis çatısı altında kurulan Milli Danışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu'nun bugüne kadar yürüttüğü çalışmalar ele alınacak. Komisyon, 11 ve 12 Eylül'de 8. ve 9. toplantılarını gerçekleştirecek.

TERÖR FAALİYETLERİ KABİNEDE MASAYA YATIRILACAK

Bir yandan bölgesel gelişmelerde kabinenin ana gündem maddelerinden bir tanesi, özellikle terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG/SDG'nin silah bırakmaması ve Şam yönetimiyle imzalanan 10 Mart mutabakatına uymaması. Ankara'da rahatsızlık yaratan bu konular ve Suriye'de zaman zaman yükselen tansiyon, Suriye'nin kuzeyinde Türkiye'ye tehdit oluşturan terör faaliyetleri kabinede masaya yatırılacak ve "TerörsüzTürkiye Süreci'nin sahaya yansımalarındaki son durum değerlendirilecek.

GAZZE

Bir diğer önemli başlıklardan biri elbette Gazze. İsrail'in Filistin'de sürdürdüğü katliamlar, gelinen son durum, insani yardımların kesintisiz ulaştırılması ve İsrail'e uluslararası alanda diplomatik baskının artırılması için Türkiye'nin atabileceği adımlar kabinede ele alınacak. İlerleyen zamanlarda önemli görüşmeler yapılacak. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu yaklaşırken, Filistin için önemli oturumlar gerçekleşecek. Türkiye, bu süre zarfında İsrail'e diplomatik baskının artırılması için atılacak adımları kabinede masaya yatıracak. Ayrıca, İsrail'in Filistin'i topyekûn ilhak planı da gündemde olacak.

Rusya-Ukrayna Savaşı'ndaki son gelişmeler, hızlanan barış çabaları ve Türkiye'nin olası katkıları da kabinede değerlendirilecek.

EKONOMİDE ATILACAK ADIMLAR DA MASADA OLACAK

Ekonomi başlığı da en önemli konulardan biri. Enflasyonla mücadelede gelinen son durum, uygulanan programın yansımaları ve ilerleyen dönemde atılacak adımlar kabinede masaya yatırılacak.

Dediğimiz gibi, hem Türkiye'nin hem bölgenin hem de dünyanın ana gündem başlıkları kabinede ele alınacak. Ancak en çok öne çıkan başlık ise "Terörsüz Türkiye Süreci" olacak."


Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık