ForumAilem
  SohbetYaz
>
+

Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 19-08-25, 12:55   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Babasından öğrendi, 45 yıldır bu işi yapıyor! Talep patladı: Sağlık açısından tercih edilen bir ayakkabı


Kilis'te 45 yıldır yemeni üretimi yapan Ahmet Özuslu, mesleği babasından öğrendiğini belirterek, doğal deriden yapılan yemenilerin sağlık açısından birçok faydası bulunduğunu belirtti.

İlginizi Çekebilir''SAĞLIK AÇISINDAN ÇOK TERCİH EDİLEN BİR AYAKKABIDIR"

Çocuk yaşlarda başladığı mesleğini aralıksız sürdürdüğünü belirten, Özuslu, "Bu meslekte en çok yaptığımız ürünler yazın giyilir. Nisan ayında başlar, kasıma kadar devam eder. Çünkü altı doğal deri olduğundan dolayı çabuk çekme özelliği vardır. Uzun süre giyildiğinde su emer ama doğal olduğundan dolayı vücudun elektriğini toprağa verir. İçinde kimyasal boya yoktur. İç tabanı ve dış tabanı birbirini tamamlar. Bu sayede mantar, romatizma ve kaşıntı gibi rahatsızlıklara da iyi gelir. Sağlık açısından çok tercih edilen bir ayakkabıdır" dedi.



''USTALARIN YAPTIĞI YEMENİLERİN RAHATLIĞINI VE SERİNLİĞİNİ BULAMIYORUZ''

Yemeni almaya gelen vatandaşlardan İlhan Kilimci ise bu geleneğin yaşatılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kilis'imizin tarihe dayanan bu sanatını devam ettiren ustama teşekkür ediyorum. Biz birçok ünlü markayı giymemize rağmen ustaların yaptığı yemenilerin rahatlığını ve serinliğini bulamıyoruz. Normal bir ayakkabı ile kıyaslanamaz. Ayrıca çocuklarımıza da bu kültürü öğretip yaşatmamız gerek" diye konuştu.




Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık