SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 20-07-25, 10:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 51. yıl dönümünü kutladı


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Yılmaz, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, Kıbrıs Türklerini mezalimden kurtaran ve özgürlüğe kavuşturan 1974 Kıbrıs Barış Harekatı'nın 51. yıl dönümünü kutladığını belirtti.

Türkiye'nin, kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'nin 51 yıl önce bugün gerçekleştirdiği Kıbrıs Barış Harekatı'yla, Kıbrıs Türkü'nün varlık ve güvenliğini teminat altına aldığını aktaran Yılmaz, şunları kaydetti:

"Bu suretle, Ada'da yaşayan Türkler kadar Rumlar için de yarım asırdır süregelen huzur ve güven ortamı oluşmuştur. Anavatan ve garantör Türkiye, her daim Ada'nın eşit sahibi Kıbrıs Türkü'nün yanındadır. Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar'ın iki devletli çözüm vizyonuna desteğimiz tamdır. Kıbrıs Türkü'ne uygulanan insanlık dışı izolasyonlarla mücadelemiz devam edecek; iktisadi ve mali işbirliğimiz ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin kalkınma çabalarına desteğimiz kesintisiz sürecektir.

Zürih ve Londra Antlaşmaları ile Kıbrıs Türkü'nün geleceğini güvence altına alan şehit Başbakanımız Adnan Menderes ve Dışişleri Bakanımız Fatin Rüştü Zorlu'yu, Kıbrıs Türkü'ne önderlik yapan Doktor Fazıl Küçük'ü, kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş'ı, harekat kararını alan ve uygulayan Bülent Ecevit ile Necmettin Erbakan'ı bu vesileyle rahmetle ve minnetle yad ediyoruz. 1974 yılında milli davamız uğruna şehit olan Mehmetçik ve mücahitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyoruz."


Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık