SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 03-07-25, 20:20   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Emine Erdoğan'dan 'Kardeşlik Temelli Ekonomi: Etik Çok Taraflılık' konferansına ilişkin paylaşım


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Vatikan'da, Papalık Sosyal Bilimler Enstitüsü ve Sürdürülebilir Kalkınma Çözümleri Ağı işbirliğinde düzenlenen "Kardeşlik Temelli Ekonomi: Etik Çok Taraflılık'' uluslararası programına katılmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Erdoğan programda, dünyanın dört bir yanından gelen kıymetli katılımcılarla, uluslararası toplumdan beklenen ve insanlığın ortak faydasına hizmet edecek bir dayanışmanın nasıl sağlanacağının yollarını konuştuklarını kaydetti.

Paylaşımında, "Gündemimizde, savaşların tüm insanlık için yıkıcı sonuçları, iklim değişikliği, kaybolan kültürler ve insan hakları vardı." ifadesine yer veren Erdoğan, "Küresel sorunların çözümünde Türkiye'nin dünyaya Anadolu'nun kadim vicdanıyla bakan insani ve kuşatıcı yaklaşımını paylaştım. Bizim topraklarımızda farklılıklar, engin hoşgörü kültürümüzle büyük bir zenginliğe dönüşür. Bunu sağlayan ise insanlığın ortak dili olan merhamet, sevgi ve adalettir. Dünyanın birbirini daha çok anlamaya ve kutuplaşmanın yerini kültürel yakınlaşmaya bırakması gerektiği kanaatindeyim." değerlendirmesinde bulundu.

Emine Erdoğan'dan, Vatikan'da 'Dünya 5'ten büyüktür' mesajıEmine Erdoğan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Eğer Yunus Emre'nin davetine icabet eder ve 'tanış olursak', o zaman tüm insanlığın kalbinin kendi göğsümüzde attığını hissedebilir, böylece tüm dünyanın hasretle beklediği barış ortamını sağlayabiliriz. Bugün hepimiz biliyoruz ki insanlığın yeni bir rotaya ihtiyacı vardır. Sayın Cumhurbaşkanımızın her platformda dile getirdiği 'Dünya beşten büyüktür ve daha adil bir dünya mümkündür.' mesajı, bu yeni rotanın ilk adımıdır. Bu mesaj, dünyanın geride bırakılmış mazlumlarının manifestosudur, büyük bir küresel adalet çağrısıdır."

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konferansta paylaşılan fikirlerin, herkes için adil ve sürdürülebilir bir dünya inşa etme yolculuklarına güçlü katkılar sağlaması temennisinde bulunan Erdoğan, programda emeği geçen herkese teşekkür etti.
Vatikan'da, Papalık Sosyal Bilimler Enstitüsü ve Sürdürülebilir Kalkınma Çözümleri Ağı iş birliğinde düzenlenen "Kardeşlik Temelli Ekonomi: Etik ve Çoktaraflılık" uluslararası programına katılmaktan mutluluk duydum.

Dünyanın dört bir yanından gelen kıymetli katılımcılarla,... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

— Emine Erdoğan (@EmineErdogan) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık